Redactia.ro
Home » Știri » Drama lui Dorel, românul de 44 ani care a plecat să muncească în Italia, pentru o viaţă mai bună. Unde l-au găsit mort

Drama lui Dorel, românul de 44 ani care a plecat să muncească în Italia, pentru o viaţă mai bună. Unde l-au găsit mort

Jaf ca în filme într-un muzeu din Italia! Zeci de opere de artă au fost furate de la o expoziție

Românul Dorel Vaduva a dispărut miercuri, 31 ianuarie, când mama lui l-a văzut pentru ultima oară. Femeia a încercat să-l sune în jurul orei 19.00, în acea seară, fără a primi vreun răspuns.

Din acel moment, telefonul lui a fost mereu închis.

A murit într-o maşină strivită

Bărbatul a fost găsit mort într-un Audi, nu departe de locul unde fusese văzut ultima oară. Maşina era căzută într-o râpă, lângă râul Tavo din localitatea Loreto Aprutino din Pescara, regiunea Abruzzo.

Românul ar fi fost victima unui accident: mașina sa a ieșit de șosea și s-a prăbușit în râpă, într-o zonă extrem de inaccesibilă.

Era tatăl unei fetiţe

Aşadar, se pare că românul ar fi fost implicat într-un accident, în ziua în care a fost văzut pentru ultima dată, şi, având în vedere faptul că maşina s-a răsturnat pe câmp şi apoi a ajuns într-o prăpastie de pe malul râului, nimeni nu a observat accidentul, astfel că românul a murit în maşina strivită.

Dorel lucra la o companie din Loreto și locuia în Passo Cordone. Cu câteva zile înainte de dispariție, i-a mărturisit unui prieten din Pescara că vrea să se întoarcă în România și că se vor vedea pentru a-și lua rămas bun.

Vorbise despre dorința sa de a merge la muncă împreună cu un văr, la o firmă de depozitare a materialelor feroase.

Românul avea o fiică, care nu locuia cu el, ci cu fosta sa soţie, de care era separat.

Şantier prăbușit la Florenţa

O anchetă este în plină desfășurare în orașul italian Florența, după ce o placă imensă de beton s-a prăbușit peste mai mulți muncitori, pe un șantier din oraș.

Cinci oameni au murit, iar printre răniți se numără și trei români cu vârste între 36 și 51 de ani, care sunt acum internați în spital. Unul dintre ei e în afara pericolului, dar ceilalți doi sunt în stare gravă la terapie intensivă.

Între timp, salvatorii au continuat operațiunile de căutare. Trupurile a doi dintre muncitorii care au pierit în cumplitul accident au fost găsite abia în noaptea de sâmbătă spre duminică de pompieri.

Tragedia s-a petrecut în timpul lucrărilor de construcție a unui supermarket, iar autoritățile încearcă acum să stabilească din ce cauză s-a prăbușit bucata de beton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: