Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Teo Trandafir. Ce a pățit prezentatoarea TV după ce a trecut prin cinci anestezii generale: „Aveam creierul praștie!” 

Drama lui Teo Trandafir. Ce a pățit prezentatoarea TV după ce a trecut prin cinci anestezii generale: „Aveam creierul praștie!” 

Drama lui Teo Trandafir! Ce a pățit prezentatoarea TV după ce a trecut prin cinci anestezii generale: „Aveam creierul praștie!” 

Viața poate fi uneori imprevizibilă și plină de obstacole dificile, iar Teo Trandafir știe acest lucru mai bine decât oricine altcineva. În ianuarie 2011, viața celebrei prezentatoare de televiziune a fost răsturnată complet atunci când a fost diagnosticată cu pancreatită acută. Ceea ce a urmat a fost o luptă îndelungată pentru supraviețuire, marcată de multiple intervenții chirurgicale și pierderea completă a memoriei după cinci anestezii generale. Iată detaliile!

Ce a pățit prezentatoarea TV după ce a trecut prin cinci anestezii generale: „Aveam creierul praștie!”

În ianuarie 2011, viața celebrei prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir, a fost zguduită de o tragedie medicală care aproape i-a luat viața. La vârsta de 55 de ani, Teo a fost diagnosticată cu pancreatită acută, iar lupta sa pentru supraviețuire a început. Timp de 100 de zile, a fost internată într-un spital din Viena, unde a trecut prin cinci intervenții chirurgicale majore și anestezii generale, evenimente care i-au șters complet memoria.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci, s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început. 

Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. 

Am făcut cinci anestezii generale, într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat ”, a dezvăluit Teo Trandafir, chiar în podcastul pe care îl moderează.

Ce regim alimentar strict ține și în prezent

Într-un podcast recent, Teo Trandafir a dezvăluit detalii despre această perioadă dificilă a vieții sale. Pierderea memoriei a fost una dintre cele mai dure provocări, iar Teo a trebuit să învețe din nou lucruri de bază, cum ar fi culorile, numerele și chiar versurile melodiilor Beatles. Cu determinare și răbdare, a reușit să își reconstruiască identitatea și să facă față acestei experiențe traumatizante.

După ani de luptă și intervenții chirurgicale, Teo Trandafir a adoptat un regim alimentar strict, menit să îi mențină sănătatea și să îi ofere confortul necesar. Consumul de lichide și alimente ușor digerabile a devenit o parte integrantă a rutinei sale zilnice. Evitând alimentele grase și acide, precum și mâncărurile prăjite, Teo își protejează stomacul sensibil și își menține greutatea sub control.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. 

Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place.

Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo,  în emisiunea pe care o prezenta, la Kanal D.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: