Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir dă replica pentru Dana Budeanu, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu: „Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi”

Teo Trandafir dă replica pentru Dana Budeanu, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu: „Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi”

Teo Trandafir îi dă replica Danei Budeanu.

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, a fost recent subiectul criticilor vestimentare ale Danei Budeanu. Cu toate că acea critică se îndrepta către stilul vestimentar al prezentatoarei, reacția lui Teo Trandafir a fost cu adevărat elegantă și plină de înțelepciune.

Teo Trandafir, cunoscută pentru farmecul, inteligența și spontaneitatea sa, și-a construit o carieră remarcabilă în industria media din România. Chiar dacă a decis să facă o pauză de la televiziune pentru a se dedica radioului, popularitatea și admirația publicului nu au scăzut deloc.

Dana Budeanu a criticat stilul vestimentar al lui Teo Trandafir

Criticul de modă Dana Budeanu a remarcat stilul vestimentar al lui Teo Trandafir, caracterizându-l drept „îmbrăcăminte pilaf”. Cu toate acestea, prezentatoarea nu s-a lăsat afectată și a oferit o replică inteligentă și înțeleaptă. În cadrul unei apariții la emisiunea lui Denise Rifai, Teo Trandafir a comentat asupra criticilor, menționând și alte două nume sonore – Andreea Marin și Mihaela Rădulescu – alături de care a fost inclusă în „analiza” vestimentară a Danei Budeanu.

Cu un zâmbet pe buze, Teo Trandafir a explicat că aceste cuvinte ale criticului de modă au fost, de fapt, un compliment subtil. „Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc. Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard!”

Marea pasiune a lui Teo Trandafir

Prezentatoarea a subliniat că pasiunea ei nu a fost niciodată modă, ci bijuteriile. Cu umor și înțelepciune, Teo Trandafir a adus o perspectivă proaspătă asupra modului în care înțelege și abordează comentariile critice legate de aspectul său.

„Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile,” a adăugat ea, subliniind că valorile și pasiunile ei se îndreaptă către lucruri care au o durată și o valoare de necontestat. Astfel, Teo Trandafir a demonstrat că eleganța și inteligența sa nu se opresc la modă, ci se extind în toate aspectele vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: