Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a lui Grigore Leșe! A avut probleme cu poliția, iar fosta iubită a fost în comă

Drama neștiută a lui Grigore Leșe! A avut probleme cu poliția, iar fosta iubită a fost în comă

Drama neștiută a lui Grigore Leșe

Grigore Leșe este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România. Acesta și-a câștigat respectul oamenilor prin munca depusă în toți acești ani. Însă fanii artistului nu au habar de drama lui Grigore Leșe. 

Drama neștiută a lui Grigore Leșe

Grigore Leșe a avut o viață ușoară. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de voie bună, artistul ascunde multe probleme în spatele acestei măști. În ultimii ani a trecut prin drame cumplite și situații neplăcute care i-au adus suferință.

Recent, în pandemie, artistul a avut mari probleme cu poliția. Acesta a susținut un spectacol în Maramureș, iar concertul era programat duminică, 18 octrombri, de la ora 16:00, însă autoritățile locale nu permiteau acest lucru. Acest eveniment cultural, intitulat ”Dor cu rost”, trebuia să aibă loc la Baia Mare, iar oamenii și-au cumpărat bilete din timp, scrie ciao.ro.

Spectacolul, însă, nu s-a mai ținut deoarece, la ora 16.00, Prefectul de Maramureș a anunțat că va trimite poliția. Astfel, oamenii legi au oprit petrecerea pentru că încălca normele și măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

”Pentru prevenirea, limitarea și combaterea pandemiei de COVID-19, având în vedere situația epidemiologică și creșterea numărului de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 sunt interzise, pe o perioadă de 14 zile, desfășurarea de spectacole, concerte publice sau private în spații deschise și închise pe raza județului Maramureș. O să meargă poliția acolo”, au transmis cei de la Prefectura Maramureș.

Fosta iubită a artistului a fost în comă

Asta nu este singura problemă de care a avut parte artistul Grigore Leșe. Fosta lui iubită, Iulia Gorneanu, care este directoarea unei galerii de artă, a avut probleme mari de sănătate. Acesta a suferit o criză hepatică în 2016, când se afla în străinătate.

Imediat după ce a fost internată, a intrat în comă, fiind ținută sub observație într-o clinică din Germania, iar după un transplant de ficat și-a reușit.

”Astă seară se împlineşte o săptămână de când am ajuns acasă. După 80 de zile. Mă străduiesc să inventez cuvinte nescrise şi nerostite pentru a putea mulţumi. De mâine, vă voi spune poveşti despre moarte şi renaştere. Experiența prin care am trecut va lega ultimele file ale Calendarului Străvechi din anul ce se apropie de sfârşit”, a scris Iulia Gorneanu.

Cine este Grigore Leșe

Grigore Leșe, născut pe 20 februarie 1954 la Stoiceni, Maramureș este un cunoscut interpret de muzică tradițională românească din zona Țării Lăpușului, România.

A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, Facultatea de Interpretare (fagot). Este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București.

Repertoriul lui este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei și marcând evenimente importante din viața omului. Grigore Leșe cântă și la diverse instrumente muzicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: