Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută prin care a trecut Carmen Iohannis! Prima Doamnă a avut o viață complicată

Drama neștiută prin care a trecut Carmen Iohannis! Prima Doamnă a avut o viață complicată

Drama neștiută prin care a trecut Carmen Iohannis! Prima Doamnă a avut o viață complicată

Carmen Iohannis a trecut prin încercări grele de-a lungul vieții sale! Chiar dacă deseori afișează zâmbetul pe buze, aceasta ascunde adevărate drame.

Drama neștiută prin care a trecut Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este o prezență discretă în spațiul public. Deși este soția președintelui României, aceasta nu este implicată în spațiul public și se ține la distanță. Oamenii nu știu foarte multe despre ea, astfel că puțini știu dramele prin care aceasta a trecut.

Soția președintelui este profesoară și are o viață normală. Deși își afișează un zâmbet deseori în aparițiile ei, Carmen Iohannis și-a pierdut părinții la câțiva ani distanță unul de celălalt, iar coplăria ei nu a fost una ușoară.

Prima Doamnă provine dintr-o familie de oameni modești și muncitori dintr-o comună transilvană. Georgeta Lăzurcă, mama Primei Doamne, a locuit multă vreme în comuna mureșeană Sântu, iar încă înainte ca Iohannis a devenit președinte, femeia se mutase la Sibiu pentru a fi mai aproape de fata ei. Din păcate, a murit, la ceva timp după soțul ei.

Tatăl lui Carmen Iohannis, Ioan, se stinsese din viață în 2010, cu 6 ani înainte ca soția președintelui să își piardă și mama. O femeie care a cunoscut îndeaproape familia lui Carmen a vorbit în urmă cu 4 ani despre părinții acesteia, dezvăluind durerile ascunse de profesoara din Sibiu.

Tatăl lui Carmen Ioahannis a trăit doar cu un plămân

Tanti Doina, care i-a cunoscut pe părinții lui Carmen Iohannis, a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl și mama soției președintelui și a povestit câteva lucruri neștiute despre aceștia.

”Tatăl lui Carmen, unchiu Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren! Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grijă Carmen de ea, e şi bolnavă, deh, că la bătrâneţe. Carmen a angajat două femei care stau mereu cu ea, să nu-i lipsească nimic, să se îngrijească de ea!”, a povestit cunoștința familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: