Redactia.ro
Home » Monden » Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat. Ce telefon a primit de la prima-doamnă

Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat. Ce telefon a primit de la prima-doamnă

GALERIE FOTO (12) Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat

Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat. Din cauza pandemiei de coronavirus, românii s-au reprofilat pentru a face față situației actuale. Astfel, creatoare de modă Eli Lăslean, designerul de top al lui Carmen Iohannis produce măști din bumbac. Mai mult, creatoarea de modă este ajutată de fiul său, Marius, care a luptat în urmă cu 11 ani la Kosovo.

Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat. Ce telefon a primit de la prima-doamnă

Designerul lui Carmen Iohannis s-a reprofilat. Carmen Iohannis este întotdeauna o prezență specială, iar ținutele sale vestimentare sunt întotdeauna perfecte. Cea care se află în spatele acestora, este creatoarea de modă Eli Lăslean. Aceasta îi realizează de cinci ani rochiile lui Carmen Iohannis, Prima doamnă fiind cea care atrage privirile tuturor la întâlnirile protocolare și la dineuri. Cu toate astea, pandemia de coronavirus i-a îndemnat pe unii să se reprofileze pentru a le funcționa afacerile.

Eli Lăslean a vorbit despre afacerea sa și despre modul în care a reușit să o mențină. “Din 23 martie am început cu aceste măști, mi-am dat seama că e o nevoie disperată, nu se găseau în farmacii, am făcut câteva pentru noi, apoi am pus pe Facebook. Au început să curgă comenzile, am făcut peste 2.000 de bucăți, la 5 lei bucata, pentru firme private și pentru persoane fizice. Materialele folosite, polipropilenă și bumbac 100 %, le aveam pe stoc, dar am mai și cumpărat, lucrez cu câteva croitorese, de acasă. N-avem ce face, e ca pe vreme de război, trebuie să ne adaptăm situației”, a declarat Eli Lăslean pentru Click.ro.

De asemenea, aceasta a declarat că i s-a alăturat în această perioadă și fiul său, Marius, în vârstă de 37 de ani, care a fost sergent major în Armata Română. Mai mult, acesta a fost în misiunea în Kosovo, iar în 2011 a fost desemnat, în urma unui concurs, Soldatul Anului, în forțele terestre. ‘Fiul meu a luptat în Kosovo, iar acum luptă cu virusul făcând măști. Aștept de 20 de ani, de când l-am pierdut pe tatăl lui, într-un accident de mașină, să mă ajute cu atelierul de modă, dar nu a fost tentat. Acum a preluat el tot, el croiește măștile, suntem o echipă, virusul ucigaș ne-a adunat. Noi doi vom face tot ce este necesar, în această perioadă complicată și dificilă, ne place să ajutăm și mă bucur că Marius e lângă mine, vom extinde această activitate, dacă e nevoie, vom face și combinezoane de protecție, avem comenzi”, a mai spus Eli Lăslean.

Drama lui Eli Lăslean

În urmă cu 20 de ani, Eli Lăslean a trecut printr-o adevărată dramă, după ce soțul său a murit într-un accident de mașină, pe Valea Oltului. Creatoarea de modă se afla împreună cu soțul său în mașină, când un TIR a intrat în mașina pe care bărbatul o conducea. „Lui i-a zdrobit capul, a murit după câteva luni. Eu m-am ales doar cu câteva zgârieturi. Era un adevărat domn, un bărbat care m-a încurajat în domeniul modei”.

Eli Lăslean este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Aceasta a absolvit Facultatea de Științe Economice din Timișoara, iar profesorii au poreclit-o arbitrul modei. ”Visul meu a fost să produc acele haine în România și să le dau șansa femeilor din această tară să fie elegante și frumoase. Visul meu s-a împlinit după aproape 30 de ani”, a declarat designerul de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: