Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a dăruit Carmen Iohannis soțului ei înainte de primul discurs în calitate de președinte al României

Ce i-a dăruit Carmen Iohannis soțului ei înainte de primul discurs în calitate de președinte al României

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar cel mai greu lucru a fost faptul că nu au devenit niciodată părinți.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis sunt împreună de un sfert de secol

Președintele și soția sa formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Pe ei îi leagă aceeași dragoste ca acum 25 de ani când și-au început relația. Au trecut prin multe lucruri împreună, iar atunci când Klaus Iohannis a fost ales președintele, Carmen Iohannis s-a mutat la București pentru el, deși avea toată viața în Sibiu, unde Iohannis a fost timp de mai mulți ani primar.

“O să vorbim împreună dacă plecăm la București. O să fac ce trebuie să fac”, a mărturisit Carmen Iohannis la acel moment, înainte de alegerea ca președinte.

La rândul lui, Klaus Iohannis spunea despre soția lui că e pregătită să fie Prima Doamnă. De altfel, Carmen Iohannis s-a făcut remarcată prin aparițiile sale extrem de elegante, ea mărturisind la un moment dat că este fană a stilului de la Casa Regală Britanică.

″Este pregătită să fie Prima Doamna. Ne-am asumat amândoi că aici vom ajunge și am luat în calcul să venim la București”, a explicat Klaus Iohannis.

Când a trebuit să îți susțină discursul după alegerea ca președinte, Carmen Iohannis a fost din nou alături de soțul ei, și chiar i-a dat ceva care să îl ajute. Când reporterii au întrebat ce anume i-a dat soțului ei, aceasta a spus: „Niște dropsuri. În cazul în care are nevoie de ele și nu găsește apă la timp, să poată rosti discursul pe care îl are”.

De ce nu are președintele Klaus Iohannis copii. Motivul real

Totuși, Carmen Iohannis și soțul ei au trecut prin momente grele împreună, din cauza faptului că nu au putut avea niciodată copii.

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”, spunea Iohannis pe vremea când încă era primar în Sibiu.

Relația dintre ei nu s-a schimbat și sunt la fel de îndrăgostiți ca la început: ”Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani”, a spus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: