Redactia.ro
Home » Monden » Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe. Cum se comporta tatăl lui Culiță Sterp cu ea: „Mi-a dat foc la…”

Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe. Cum se comporta tatăl lui Culiță Sterp cu ea: „Mi-a dat foc la…”

GALERIE FOTO (4) Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe

Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe. Mama lui Culiță Sterp și-a dedicat viața copiilor săi și mai nou nepoților. Geta Guțiu și-a crescut singură cei patru copii, după ce soțul său a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama Geta a vorbit despre tinerea sa, dar și despre drama prin care a trecut.

Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe. Cum se comporta tatăl lui Culiță Sterp cu ea: „Mi-a dat foc la…”

Drama pe care Mama Geta a trăit-o în tinerețe. Geta Guțiu și-a crescut singură cei patru copii, doi băieți și două fete. Mama lui Culiță Sterp a fost părăsită de soț, iar de atunci s-a chinuit să le ofere copiilor săi o viață decentă. Mama Geta a vorbit pentru prima dată ddespre viața pe care a trăit-o alături de soțul său. Tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit familia de mai multe ori, iar în 2013 a fost ultima oară când a mai trecut pe acasă. Mama Geta a mărturisit că a mers cu doi dintre copii la Poarta Alba pentru a-și vizita soțul.

”La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!.Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!, dezvăluie „mama Geta”, pentru impact.ro.

Mama Geta încă își mai așteaptă soțul acasă

Chiar dacă a trecut prin atâtea greutăți, Mama Geta încă își mai așteaptă soțul acasă. Culiță își iubește extrem de mult mama și le-a arătat fanilor săi cât de puternică este mama sa. Aceasta a povestit o întâmplare mai puțin fericită din viața sa. ”Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani. Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos.Și îi arătai, el nu zise nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Și el zice: ‘tu crezi că mergi ca o țarcă, cu tocurile alea cu mine?’.  Când vin eu de la râu cu hainele, ardea ceva în curte, era o bucată de material negru.Mi-a dat foc la costumul nou, pe care-l luasem pe mine doar de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă.Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac”, a povestit aceasta.

Mama Geta este pregătită să treacă peste orice și chiar dacă au trecut 8 ani de când partenerul ei a plecat de acasă, aceasta încă mai așteaptă ziua în care soțul său va intra pe poartă. ”Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. ”, a mai zis Mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: