Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Cabral. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante: „Am cărat moloz și am schimbat roți”

Drama prin care a trecut Cabral. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante: „Am cărat moloz și am schimbat roți”

GALERIE FOTO (9) Drama prin care a trecut Cabral.

Drama prin care a trecut Cabral. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Înainte de a deveni cunoscut, Cabral a luptat din greu pentru visurile sale. Vedeta tv a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, dar și despre cât de greu i-a fost să ajungă omul care este astăzi.

Drama prin care a trecut Cabral. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante: „Am cărat moloz și am schimbat roți”

Drama prin care a trecut Cabral. Apare întodeauna cu zâmbetul pe buze și mereu are un simț al umorului extraordinar. Cabral, omul de televiziune care a reușit să le câștige inimile românilor are o carieră de succes și o familie minunată. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta tv a trecut prin multe greutăți pentru a ajunge omul care este astăzi. Prezentatorul de la PRO TV are mulți fani care îl apreciează și deși este mereu cu zâmbetul pe buze, acesta nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Recent, Cabral a vorbit în blog-ul său despre suferințele prin care a trecut, arătându-le oamenilor momentele grele care l-au marcat.

Prezentatorul TV a mărturisit că tatăl l-a părăsit la scurt timp după ce s-a născut, iar mama lui a trebuit să se descurce singură cu doi copii. Vedeta a declarat că mama sa a fost persoana care l-a susținut mereu și l-a încurajat să urmeze o carieră. „Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, a scris Cabral pe blogul său.

De asemenea, Cabral a spus că a trecut prin multe obstacole pentru a-și atinge scopul. Soțul Andreei Ibacka a avut mai multe joburi care l-au ajutat să se maturizeze și să crească cât mai mult. „Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…) Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas.(…) Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de „nu poți” și nici de ”, a mai povestit Cabral.

Cabral, sfat pentru cei care vor să aibă o carieră

Cabral a dezvăluit că a încercat să nu se considere un exemplu sau să se desconsidere, ci să aibă încredere în el. Totodată, vedeta tv le-a dat un sfat persoanelor care vor să-și construiască o carieră și care visează să ajungă mari. „Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. (…) Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. (…) Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a mai dezvăluit Cabral.

În prezent, Cabral se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesiona, cât și personal. Actorul a devenit tată pentru a treia oară, după ce soția sa, Andreea Ibacka a născut un băiețel. Cei doi mai au o fetiță Namiko, iar Cabral mai are o fiică din prima căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: