Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Mira. Artista a fost la un pas să-și piardă viața

Drama prin care a trecut Mira. Artista a fost la un pas să-și piardă viața

GALERIE FOTO (5) Drama prin care a trecut Mira

Drama prin care a trecut Mira. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar în ultimii ani a cunoscut un succes răsunător în cariera muzicală. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă. Părinții săi au divorțat, iar acest lucru a afectat-o foarte tare pe Mira.

Drama prin care a trecut Mira. Artista a fost la un pas să-și piardă viața

Drama prin care a trecut Mira. A devenit cunoscută după ce a lansat piesele „Dragostea Nu Se Stinge” sau „Cum De Te Lasă”, iar de atunci, Mira a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, Mira a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, și anume divorțul părinților. În vârstă de 26 de ani, Mira a mărturist că părinții ei au divortat când ea era mică, iar acest lucru a afectat-o. „Cred că aveam vreo 5 ani când s-au despărțit. Da, nu este plăcut pentru că normal că îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine, să fie amândoi, să-i văd pe amândoi împreună, că se iubesc, cum vedeam la ceilalți copii/părinți. Atunci nu înțelegeam, că eram prea micuță, dar acum n-aș fi vrut ca părinții mei să fie împreună, nefericiți. Era, normal că era greu, dar eu tot veselă eram.Mi-a plăcut că mama muncea foartea mult, ea mergea la cântări, mă uitam la ea cum cânta. De acolo mi-am luat eu energia asta, să cânt și eu și să fac ce face ea.” a spus artista invitată la o emisiune TV.

Artista a fost implicată într-un accident rutier

Artista a fost la un pas de moarte după ce mașina în care afla a fost implicată într-un accident rutier. Mira era împreună cu managerul și trupa Dj Project, când mașina în care se aflau a fost lovită de un tir care s-a răsturnat pe sensul opus. În urma incidentului, artista a suferit o fractură de piramidă nazală. Din fericire, cântăreața s-a recuperat rapid și și-a reluat viața.

La prima apariție publică după accident, Mira nu își revenise psihic și emoțional. “Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare. Nu pot să îmi ating nasul”, a declarat artista după accident.

Mira, dupa accident

Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cismaru a început să cânte încă de mică, dar succesul a venit odată cu participarea sa la Vocea României, în 2012, unde a ajuns până la etapele live, fiind antrenată de Marius Moga. În 2013 a început colaborarea cu Allexinno, lansând piesele “Loving you” şi “In love”, iar în 2014 a lansat cu Zhao piesa “Zi-mi ceva” şi devine artist Global Records. Ulterior a lansat piesa ”Inimă nebună”, apărută în 2018, care a adunat aproape 60 de milioane de vizualizări pe Youtube. În urmă cu câteva luni, Mira și-a anunțat fanii că s-a despărțit de iubitul, deși păreau că vor duce relația la alt nivel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: