Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care trece Natașa Raab! Fratele actriței este răpus de boala care i-a ucis soțul

Drama prin care trece Natașa Raab! Fratele actriței este răpus de boala care i-a ucis soțul

GALERIE FOTO (2) Drama prin care trece Natașa Raab! Fratele actriței este răpus de boala care i-a ucis soțul

Natașa Raab este una dintre cele mai iubite actrițe, însă puțini știu drama prin care trece aceasta! Fratele actriței este răpus de boala care i-a ucis soțul. 

Drama prin care trece Natașa Raab

Natașa Raab este cunoscută pentru personalitatea și talentul ei și nu mulți ar putea să spună că a avut parte de lovituri puternice din partea vieții. Se pare că aceasta a trecut prin momente cumplte atunci când a aflat că fratele ei este răpus de boala care i-a ucis soțul.

Drama prin care trece Natașa Raab! Cunoscută ca și ”Coana Chiva”, actrița a dezvăluit că este distrusă de durere după ce și-a pierdut soțul. Renumitul medic Val Guţul a fost răpus de cancer în urmă cu aproximativ doi ani. A urmat o perioadă grea pentru artistă, iar în urmă cu nici o lună a aflat o altă veste care a devasta-o total.

Drama prin care trece Natașa Raab! Fratele actriței este răpus de boala care i-a ucis soțul

Cu cinci zile înainte de Crăciun, mai exact pe data de 20 decembrie 2020, Natașa Raab și-a pierdut fratele în vârstă de 54 de ani. Acesta s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul, aceeași boală care i-a furat soțul. Vedeta susține că a făcut tot posibilul pentru a-l vindeca, însă boala nemiloasă a fost mult mai puternică și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

”A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcutPe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Natașa Raab, potrivit impact.ro.

Natașa Raab și-a dorit să moară după pierderea soțului său

Drama prin care trece Natașa Raab! La doi ani și de la moartea soțului său, actrița continuă să treacă prin momente cumplite. Natașa Raab nu-și mai găsește liniștea de când și-a pierdut bărbatul iubit, șocul morții celui cu care a fost timp de 38 de ani declanșând o boală despre care vorbește cu mare greutate.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, a spus actrița.

Acum, actrița ia tratament pentru boala pe care și încearcă să lupte cu durerea puternică. Însă aceasta și-a dorit moartea imediat după ce soțul ei a plecat dintre noi. La doar câteva luni distanță de înmormântarea soțului ei, Natașa Raab a declarat că-și dorește să moară, rămânând singură pe lume și fără niciun sprijin care să îi mai aline suferința.

”Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, mărturisea Natașa Raab în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: