Redactia.ro
Home » Știri » Nataşa Raab este de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu actrița

Nataşa Raab este de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu actrița

Natașa Raab a fost greu încercată în ultimii ani.  Ce a determinat-o pe actriță să renunțe la lumina reflectoarelor. 

 

 

Drama actriței

 

Natașa Raab a fost pusă în multe situații dificile în ultimii ani. Actrița a trecut printr-un cancer ovarian, apoi soţul său, doctorul Val Gutul a făcut cancer, iar moartea acestuia din septembrie 2019 a îngenunchiat-o pe actriță.

 

Actrița nu mai locuiește în București. Retrasă din lumina reflectoarelor, Natașa Raab s-a mutat la Craiova.  „Eu m-am retras de mult, iar de un an de când a murit soţul meu chiar am hotărât că e cel mai bine să renunţ la tot. M-am îmbolnăvit de dor, însă mintea îmi este lucidă”, a povestit Nataşa Raab într-un interviu live pe Facebook pe care l-a acordat în urmă cu câteva săptămâni, scrie ciao.ro.

 

Nataşa Raab a vorbit, în vara acestui an, într-un intreviu, despre boala autoimună de care suferă şi care-i afectează creierul, vorbirea, şi din cauza căreia este mereu ameţită.„Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mai spus actriţa pentru click.ro

 

 

Natașa Raab, devastată de moartea soțului

 

Artista a fost devastată de moartea soțului. Mai mult, ăntr-un interviu, aceasta a declarat că a fost în pragul unei depresii. „Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic…L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu”, a mărturisit actrița plângând.

 

Cunoscuta actriță a mărturisit la cei 67 de an că mai are o singură dorință. „Îmi doresc atat de mult să mai joc o dată pe scenă. Pentru asta trebuie să fac un recital, să fiu singură pe scenă. ”, a povestit Nataşa Raab.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: