Redactia.ro
Home » Home » Drama teribilă pe care o trăiesc copiii unui celebru fotbalist român. Micuții sunt nevoiți să cerșească

Drama teribilă pe care o trăiesc copiii unui celebru fotbalist român. Micuții sunt nevoiți să cerșească

GALERIE FOTO (2)

Alexandru „Sandu” Neagu a fost unul dintre fotbaliștii anilor ’70. Unul dintre cei mai valoroși jucători români de fotbal, Alexandru Neagu, s-a remarcat după meciul important împotriva Mexicului. 

 

Ce au ajuns copiii marelui fotbalist să facă

După marea accidentare și intervenția chirurgicală din 2010, Alexandru Neagu moare și lasă în urma sa o familie cu doi copii. Fără bani și în condiții minime de trai, soția acestuiași cei doi copii au trăit în condiții grele. Cristina Neagu, soția fotbalistului își trimitea copiii la cerșit. Acum, copiii fotbalistului, ambii minori, trăiesc de pe o zi pe alta.

Fiul cel mic al fotbalistului a ajuns să facă parte, în cele din urmă, din lotul de tineret, U15, al Naționalei României cu ajutorul celor din fotbalul românesc. Roberto, fiul fotbalistului în vârstă de 14 ani, l-a avut drept mentor pe Tudor Palade. ”A avut multe greutăți. Și cu hrana, și cu tot”,  a dezvăluit domnul Palade, scrie playtech.ro.

 

Cine a fost Alexandru ”Sandu” Neagu

Sandu Neagu a fost numit și ,,Eroul de la Guadalajara”, după meciul de infarct cu echipa Cehoslovaciei de atunci.  ”A fost apogeul carierei. În meciul cu Cehoslovacia a jucat extraordinar. A dat gol, a scos penalty şi dacă îl vedea cineva atunci, de la un club mare, îl lua imediat”, a explicat Rică Răducanu într-un interviu. Neagu s-a născut ăn Rahova, dar a crescut în cartierul Giulești, într-o familie de rapidiști fanatici, scrie adevărul.ro.

După trei sezoane excelente la Rapid, la doar 22 de ani,  Sandu Neagu a fost convocat de Angelo Niculescu pentru Campionatul Mondial din Mexic. După 15 ani petrecuți în Giulești, timp în care acesta a jucat 286 de meciruri, a înscris 110 goluri, a câștigat două Cupe, în 1972 și 197și un campionat în 1976, Neagu a plecat de la Rapid. În acel moment, pentru marele fotbalist au apărut și problemele. A divorțat de prima soție, lucru care l-a distrus. Ulterior, ,,Eroul de la Guadalajara” s-a apucat și de alcool, a rămas pe drumuri și a trăit pe unde a apucat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: