Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Mark Ruffalo. Actorul a visat că suferă de o boală cruntă, iar doctorul i-a confirmat diagnosticul

Drama trăită de Mark Ruffalo. Actorul a visat că suferă de o boală cruntă, iar doctorul i-a confirmat diagnosticul

GALERIE FOTO (4) Drama trăită de Mark Ruffalo.

Drama trăită de Mark Ruffalo. A câștigat numeroase premii și se află printre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cu toate astea, puțini știu că Mark Ruffalo a trecut prin momente de cumpănă. Actorul a visat că are o tumoară pe creier, iar câteva zile mai târziu, medicul i-a confirmat diagnosticul. Starul a trecut prin clipe de coșmar.

Drama trăită de Mark Ruffalo. Actorul a visat că suferă de o boală cruntă, iar doctorul i-a confirmat diagnosticul

Drama trăită de Mark Ruffalo. De la rolul său de inspector în Zodiac până la incredibilul Hulk din The Avengers, Mark Ruffalo și-a făcut o carieră de actor plină de succes. A câștigat numeroase premii Emmy, dar puțină lume știe că starul a avut parte de momente groznice de-a lungul vieții sale. Mark s-a luptat cu depresia încă din perioada copilăriei, iar în timpul școlii se simțea cel mai ciudat copil. Într-un interviu, acesta a povestit cumpenele prin care a trecut de-a lungul anilor. Acesta a spus că și-a petrecut cea mai mare parte a timpului fumând și călătorind fără vreun scop anume, iar în acea perioadă era „aproape gata să sară de pe un pod”.

Acesta a povestit că s-a luptat cu depresia mulți ani. „Este distimie. Este o depresie de lungă durată, de grad scăzut tot timpul. M-am luptat cu asta toată viața mea. Este ca o depresie de grad scăzut, care se desfășoară tot timpul în fundal.”, a spus actorul. Mark a trecut printr-un moment greu după ce prietenul său cel mai bun, Michael, a murit. Moartea acestuia l-a afectat atât de tare, încât l-a ajutat să-și dea seama de valoarea propriei vieți. „Când a murit, m-a izgonit dintr-o depresie întunecată.În momentul în care a plecat, mi-am dat seama că moartea nu era o evadare, că sinuciderea nu era un răspuns”, și-a amintit el.

A fost dignosticat cu tumoare pe creier

Astfel, actoria a devenit pentru Mark Ruffalo un mod de a face față situației și de a merge mai departe. Cu toate astea, actorul avea să se confrunte cu o situație absolut inexplicabilă. Starul de la Hollywood a visat că are o tumoare pe creier, iar după ce a consultat un medic, acesta i-a pus diagnosticul de nerom acustic. Pentru că soția sa era însărcinată cu primul lor copil, Mark a decis să-i ascundă acest lucru, dar la câteva săptămâni de la nașterea fiului său, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a extirpa tumoarea. Efectele operației au dus la pierderea auzului pe partea stângă, iar o parte a feței sale a paralizat complet.

În acea perioadă, Mark Ruffalo filma pentru The Last Castle, dar a fost forțat să se retragă din actorie din cauza problemelor de sănătate. După eliminarea tumorii, Mark s-a izolat de întreaga lume, având dificultăți în a accepta faptul că nu mai putea să lucreze în industria cinematografiei. După șase luni de parazilie, Mark și-a recâștigat controlul motor asupra întregii fețe. Actorul a rămas departe de lumina reflectoarelor timp de un an, iar în această perioadă a păstrat secret detalii despre starea sa de sănătate. „Nu am vrut niciun vizitator. Eram atât de incredibil de nenorocit și ceea ce era mai rău au fost reacțiile oamenilor la a mă vedea. A fost zdrobitor pentru ei.„, a mai spus starul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: