Redactia.ro
Home » Monden » Drama unei vedete din showbizul românesc. Trebuia să aibă gemeni, dar a primit o veste devastatoare

Drama unei vedete din showbizul românesc. Trebuia să aibă gemeni, dar a primit o veste devastatoare

GALERIE FOTO (2)

Luis Gabriel și Haziran sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Ambii sunt doi artiști la început de drum care au ajuns rapid în tendințe prin talentul lor. Cei doi amorezi vor deveni părinți, dar din nefericire au pierdut un copil. Despre ce este vorba.

Haziran a fost însărcinată cu gemeni

În urcă cu câteva săptămâni, fericitul cuplu a dat vestea cea mare. Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți. Din nefericire, deși artista era însărcinată cu gemeni, unul dintre embrioni s-a oprit din dezvoltare. Haziran a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele sociale. „Baby loading… 6 luni. Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran pe pagina sa de Instagram.

Prezenți în cadrul unei emisiuni televizate, Luis Gabriel și Haziran au dezvăluit că unul dintre gemeni s-a oprit din evoluție. Au aflat acest lucru când Haziran a ajuns de urgență la spital din cauza unor sângerări. Vedeta nu știa că este însărcinată cu gemeni.

Am avut parte de niște complicații. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital și am aflat că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul s-a oprit din evoluție și trebuie eliminat. (…) Eu visasem fată și băiat, cu o seară înainte.”, a dezvăluit Haziran.

Mama spunea mereu că o să fac gemeni. Avem gemeni în familie, și-n a mea, și-n a ei”, a adăugat Luis Gabriel.

Ce nume va purta copilul lor

Artiștii nu au dezvăluit încă sexul bebelușului, dar Haziran a afirmat că își dorește să aibă o fetiță. Cei doi artiști s-au gândit până și la numele pe care îl va purta dacă va fi fetiță. Numele ales are o semnificație aparte.

Ne dorim să fie o fetiță. Avem și numele pregătit, astfel că dacă o să fie fetiță o să-i punem numele de Meleym. Noi ne-am gândit la nume de când ne-am cunoscut.Eu sper să fie fată și să vă spun de ce. Pentur că dacă este băiat eu nu știu ce nume să-i pun.Deci, dacă va fi fată o va chema Meleğim Leila pentru că Meleğim înseamnă -îngerul meu- în turcă și Leila este un personaj dintr-un film turcesc care nouă ne place foarte mult.„, a dezvăluit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: