Redactia.ro
Home » Monden » DRAMA uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

DRAMA uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

A fost o adevărată zeiță a modellingului, dar Linda Evangelista nu a avut o viață ușoară. A fost mamă singură și a fost nevoită ani de zile să țină ascuns numele tatăl copilului ei, miliardarul François-Henri Pinault, care a refuzat inițial să îl recunoască.

Iar în urmă cu câțiva ani a mărturisit că a rămas desfigurată în urma unei proceduri estetice eșuate.

Acum, se luptă cu cancerul la sân

Linda Evangelista, unul dintre cele mai cunoscute top-modele din anii ’90, a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal că a supravieţuit în ultimii cinci ani la două episoade de cancer la sân.

Fostul simbol al modei, care va fi în curând în centrul seriei documentare Netflix „The Super Models”, nu a vorbit niciodată până acum în public despre problemele sale de sănătate.

Linda Evangelista a fost diagnosticată prima oară cu cancer în 2018. Avea atunci 53 de ani și a luat imediat decizia de a face o mastectomie bilaterală. „Cancerul de sân nu avea să mă omoare”, povesteşte ea astăzi.

Boala a recidivat în 2022

Patru ani mai târziu, în 2022, Linda Evangelista a descoperit că boala revenise, de data aceasta cancerul era localizat într-unul dintre muşchii pectorali

Ea îşi aminteşte că i-a spus chirurgului ei: „Sapă o gaură în pieptul meu. Nu vreau să fie drăguţă. Vreau să sapi. Vreau să văd o gaură în pieptul meu când termini. Mă înţelegeţi? Nu o să mor din cauza asta”.

Din păcate, anul trecut un nou nodul i-a fost descoperit.Vedeta știa de la un început că sunt șanse să revină cancerul, în urma unor analize pe care și le-a făcut.

“Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt într-o dispoziție de petrecere”, spune Linda, care e o luptătoare și nu vrea să renunțe la luptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: