Redactia.ro
Home » Știri » Drama uneia dintre victimele accidentului din Ialomița. A învins cancerul de 4 ori

Drama uneia dintre victimele accidentului din Ialomița. A învins cancerul de 4 ori

GALERIE FOTO (2) Drama uneia dintre victimele accidentului din Ialomița. A învins cancerul de 4 ori

A învins cancerul de 4 ori. Povestea cutremurătoarei a femeii care a învins cancerul de patru ori, dar a pierit în accidentul din Ialomița. Opt femei au murit sâmbătă în accidentul produs în localitatea Sf. Gheorghe din Ialomița.

Drama uneia dintre victimele accidentului din Ialomița. A învins cancerul de 4 ori

Viorica Moise și-a pierdut viața în accidentul produs sâmbătă în comuna Sf. Gheorghe din Ialomița. Dintre cele opt femei care au murit în accident, prima care va fi condusă pe ultimul drum este Viorica. Mâine, femeia ar fi împlinit 50 de ani. Fiul său cel mare a povestit drama prin care mama lui a trecut în urmă cu câțiva ani. Femeia trecuse prin patru operații chinuitoare și a reușit să învingă cancerul. De asemenea, aceasta și-a pierdut soțul, când acesta avea vârsta de 27 de ani din cauza cancerului.

Povestea cutremurătoare a Vioricăi Moise

Eram acasa în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Mi-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetita o saptamană în Anglia. A mai venit de 3-4 ori cand s-a putut. Ne-a crescut fetita si i-a dat o educatie. De la 9 luni pana la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o langa noi, ne-a fost foarte greu. Povestea voastra nu este fericita! Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operatii, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitati unde s-a ajuns. Avem 7 ani si fratele meu avea 4 ani cand a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot iti vine randul„, a spus fiul Vioricăi Moise pentru Romaniatv.net.

Astăzi, Viorica Moise va fi condusă pe ultimul drum de către copii și prieteni. În urma accidentului produs sâmbătă în Ialomița, zece persoane au pierit, iar alte șapte persoane sunt grav rănite. Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens și a lovit puternic un microbuz care transporta muncitori în București.

Citeste si:Minoră obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: