Redactia.ro
Home » Monden » Drama vieții personale a lui Cornel Palade. De ce a vrut să se despartă de soție: „Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi”

Drama vieții personale a lui Cornel Palade. De ce a vrut să se despartă de soție: „Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi”

Cornel Palade și-a înșelat soția în repetate rânduri.

Cornel Palade, un nume de referință în industria divertismentului românesc, se confruntă cu o perioadă dificilă în viața sa personală, după ce s-a dezvăluit că a dorit să se despartă de soția sa, Iuliana, pentru o relație cu o femeie mult mai tânără, în vârstă de doar 27 de ani.

Cu o căsnicie care a traversat peste trei decenii alături de Iuliana, Cornel Palade a fost perceput mereu ca un familist convins, dar în 2013 viața sa a luat un viraj neașteptat odată cu dezvoltarea unei relații serioase cu o tânără domnișoară. Acest lucru a condus la dorința actorului de a se despărți de soția sa, generând un șoc în rândul fanilor și al comunității.

Soția comediantului nu a vrut să divorțeze

În declarații ulterioare, Iuliana a exprimat dezamăgirea față de soțul ei, afirmând: „Îmi pare rău că au trecut 27 de ani și nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită.” Ea a subliniat faptul că Cornel Palade a evitat discuțiile și a manifestat lipsă de respect, adăugând că nu vrea să divorțeze, dar că relația lor se transformase în două persoane care împart aceeași casă, fără altă conexiune.

În ciuda momentelor tensionate, cuplul a decis să mai acorde o șansă relației lor, iar în vara următoare, aceștia au fost văzuți împreună la spectacole, semn că încercau să își reconstruiască legătura. Totuși, problemele nu au fost rezolvate definitiv, iar drama personală a lui Cornel Palade a continuat să fie subiect de discuție în mediul public.

„Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, declarat Iuliana în anul 2013, potrivit click.ro.

Fiica lui Palade a studiat în Marea Britanie

Pe lângă dificultățile din viața sa personală, Cornel Palade se confruntă și cu probleme legate de fiica sa, Ana Palade, care a fost dată afară din casa pe care o împărțea cu prietenii săi în Marea Britanie. Experiențele traumatizante ale fiicei sale au adus și mai multe provocări în viața actorului, evidențiind vulnerabilitățile și complicațiile cu care se confruntă în calitate de tată și partener de viață.

Cu toate astea, Ana Palade și-a continuat studiile la o prestigioasă facultate de muzică din Marea Britanie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: