Redactia.ro
Home » Monden » Drew Barrymore, de nerecunoscut după ce a slăbit! Și-a impresionat fanii

Drew Barrymore, de nerecunoscut după ce a slăbit! Și-a impresionat fanii

Drew Barrymore a ajuns să fie de nerecunoscut după ce a pierdut în greutate. Actrița în vârstă de 46 de ani arată chiar și mai tânără.

Drew Barrymore, de nerecunoscut după ce a slăbit! Și-a impresionat fanii

Drew Barrymore a scăpat, în ultima vreme, nu doar de dependența de alcool, ci și de kilogramele în plus. Felul cum se afișează de ceva timp demonstrează cât de mult a slăbit celebra actriță de la Hollywood. De asemenea, pe pagina sa de Instagram, Drew Barrymore a dezvăluit că a pierdut în trei luni 11 kilograme.

Drew Barrymore a reușit să slăbească 11 kg în 3 luni, la 45 de ani. Dieta

Actrița spus fanilor că a muncit foarte mult pentru a avea o siluetă plăcută. A urmat o dietă și a făcut multe exerciții de pierdere în greutate. A recunoscut că nu putea să reușească de una singură dacă nu avea antrenor personal. ”Am luptat ca un leu pentru asta”.

”Se observă deja că faţa mea este mult mai slabă! Am muncit mult. Dietă, exerciţii, am luptat ca un leu pentru asta. Fir-ar ele de gene! Dar ştiu că pot controla să fiu cum îmi doresc. Chiar dacă este al nabii de greu. Cel puţin ştiu că există experţi care să mă ajute. Uite cât de mult m-a ajutat Marnie (n.r.- antrenorul personal) în doar trei luni”, a scris actriţa pe contul său de Instagram.

Drew Barrymore, greu de recunoscut după o slăbire accentuată. Vedeta nu putea să scape de dependenţa de alcool | Click

Cauza din care Drew Barrymore a luat în greutate

Drew Barrymore ar fi acumulat greutate după despărţirea de Will Kopelman. Din cauza suferinței, ea s-a trezit cu 65 de kilograme în plus. A mai reușit să slăbească prin anul 2016, nevoită pentru filmările personajului Shelia Hammond, în serialul Santa Clarita Diet.
”Mă las dusă de val. Atunci când filmez, sunt vegană şi abia mănânc câte ceva. Mă antrenez în fiecare zi şi totul este atât de sănătos încât eşti euforic şi realizezi că ceea ce mănânci în general nu este sănătos. Îţi spui că nu vei mai mânca vreodată, dar te trezeşti cu plasa de mâncare pe faţă. Iar eu iubesc mâncarea şi călătoresc prin lume pentru mâncare, iar între filmări mă îngraş la loc”, a spus actriţa, potrivit csid.ro
Ce s-a îngrăşat Drew Barrymore! Actriţa e de nerecunoscut la 44 de ani

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: