Redactia.ro
Home » Monden » Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil. Ce se va întâmpla dacă va încălca „regula”

Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil. Ce se va întâmpla dacă va încălca „regula”

GALERIE FOTO (2) Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil

Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil. Spre surprinderea tuturor, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că nu vor mai face cel de-al treilea copil. Mai mult, cei doi au fost premiați cu 500 de lire sterline de către o organizație britanică. Ce se va întâmpla dacă ducii de Sussex își vor încălca promisiunea și vor avea un încă un copil?

Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil. Ce se va întâmpla dacă va încălca „regula”

Ducii de Sussex premiați pentru că nu vor mai face un al treilea copil. Meghan Markle a născut cel de-al doilea copil în luna iunie, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi mai un băiat, Archie de doi ani. În 2019, Meghan Markle și Printul Harry declarau că au de gând să facă cel mult doi copii. Pentru această declarație, ducii de Sussex au fost premiați de către o organizație britanică „Population Matters” cu un premiu în bani, de aproximativ 500 de lire sterline, adică de 695 de dolari.

Ducii de Sussex

Organizația britanică le-a oferit celor doi distincția de „Campionii schimbării”. Reprezentanții au oferit nouă premii de recunoaștere în data de 11 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale a Populației. „Familiile mai mici reduc impactul nostru asupra Pământului și oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă. Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită”, scrie în comunicatul oficial al organizației respective.

În cazul în care fratele prințului William și Meghan Markle se decid să aibă un al treilea copil, organizația ar fi dezamăgită. „Organizația ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri”, au conchis cei de la „Population Matters”.

Când va avea loc botezul fiicei prințului Harryb și a lui Meghan Markle

Fiica ducilor de Sussex, Lilibeth Diana este singurul strănepot al reginei Marii Britanii care nu avea parte de un botez regal. Archie, fratele ei mai mare a fost creștinat după cutumele coroanei britanice, înainte ca Harry și Meghan Markle s-a părăsească familia regală britanică. Micuța Lilibeth va fi botezată la Biserica Anglicană în Statele Unite ale Americii. Ducii de Sussex s-au stabilit în 2020, în zona Montecito din Santa Barbara.

Imaginea cu chipul fiicei prințului Harry va fi postată pe site-ul organizației lor caritabile, Archewell, numită după fiul lor Archie. Marele eveniment a fost programat pentru începutul lunii august. Cu siguranță, Harry și Meghan Markle vor fi la fel de secretoși legat de acest eveniment cum a fost și botezul Archie, unde au interzis prezența presei și n-au făcut publice nici măcar numele nașilor copiilor. Cei doi au ales numele Lilibet, după alintul Reginei Elisabeta a II-a și după numele mamei lui Harry, Prințesa Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: