Redactia.ro
Home » Monden » Harry și Meghan, umiliți de Prințul William. De ce au fost alungați, de fapt, ducii de Sussex

Harry și Meghan, umiliți de Prințul William. De ce au fost alungați, de fapt, ducii de Sussex

GALERIE FOTO (2) Harry și Meghan, umiliți de Prințul William.

Harry și Meghan, umiliți de Prințul William. Ducii de Sussex au decis să-și trăiască viața departe de Casa Regală, motiv pentru care s-au mutat în California. Cu toate astea, abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat între William și Harry. Conform noilor informații, Printul William i-ar fi umilit pe Harry și Meghan.

Harry și Meghan, umiliți de Prințul William. De ce au fost alungați, de fapt, ducii de Sussex

Harry și Meghan, umiliți de Prințul William. Anul trecut, Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada alături de fiul lor, Archie. În urma interviului pe care cei doi l-au oferit pentru Oprah Winfrey, a izbucnit un scandal între Casa Regală și ducii de Sussex. În cartea scrisă de istoricul Robert Lacely, au apărut informații șocante despre relația dintre frații William și Harry.

Acesta scoate la iveală motivul pentru care ducii de Sussex au renunțat la coroana britanică. Se pare că cei doi frați s-ar fi certat la telefon, după ce angajații lui Meghan s-au plâns de faptul că aceasta nu îi trata corespunzător, iar acest lucru pare că l-a deranjat pe prințul Harry. Fiul cel mic al prințesei Diana ar fi răbufnit la adresa fratelui său. Așadar, Prințul William i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii si sa-i dea afara pe Harry si Meghan.

Fratii William si Harry

Deși au existat unele tensiuni între cei doi frați, William și Harry s-au împăcat pentru a aniversa ziua de naștere a mamei lor, Prințesa Diana. Chiar dacă aceștia nu mai vorbesc, cei doi frați au inaugurat împreună o statuie în memoria mamei lor. Surse din interiorul Familiei Regale a declarat că nu există nicio șansă de reconciliere între Harry și William, mai ales după ce Ducii de Sussex au vorbit despre familia regală în interviul pentru Oprah. „Harry și William au comunicat doar prin mesaje pe telefon, de la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Nu au existat discuții personale sau discuții adecvate, doar un schimb foarte scurt și minim de mesaje text. Relația este încă foarte tensionată și încă nu există niciun semn că va exista un fel de reuniune în curând”, au dezvăluit surse de la curtea regală pentru The Sun.

Printul Harry, singur la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana

La începutul lunii iulie va avea loc ceremonia în memoria Prințesei Diana, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la nașterea acesteia. Prințul Harry se va reîntoarce în Marea Britanie pentru a fi alături de fratele său, dar Meghan nu îl va însoți. Conform unor surse citate de Daily Mail, Prințul Harry ca călători singur, dat fiind faptul că fosta actriță a devenit de curând mamă pentru a doua oară. „Meghan nu va călători. Tocmai a născut şi Harry va merge singur‘, a transmis o sursă.

Nici la înmormântarea Prințului Philip, Meghan nu a putut ajunge. La acel moment, era pe ultima sută de metri cu sarcina, iar medicii i-au recomandat să nu călătorească. Cuplul nu s-a mai întâlnit cu Familia Regală din luna martie a anului trecut, când a decis să părăsească Anglia și sp renunțe la responsabilitățile regale.Pe 1 iulie 2021, va avea loc dezvelirea unei statui în onoarea Prințesei Diana, pe care William și Harry au comandat-o în urmă cu patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: