Redactia.ro
Home » Știri » Duhovnicul Anei Oros dezvăluie motivul pentru care alergătoarea revenise la Lacul Morii: «De-aia a murit, din prea multă bunătate»

Duhovnicul Anei Oros dezvăluie motivul pentru care alergătoarea revenise la Lacul Morii: «De-aia a murit, din prea multă bunătate»

ana oros

Ana Oros a murit sfâșiată de câini în zona Lacul Morii, în același loc în care fusese atacată de o haită anul trecut. Mulți dintre cunoscuți deplâng moartea timpurie a alergătoarei și se întreabă de ce a ales să revină în locul cu pricina, deși știa de faptul că încă mai există câini maidanezi în zonă. Duhovnicul Anei a oferit o perspectivă nouă asupra întregii situații.

Duhovnicul Anei Oros a dezvăluit motivul pentru care alergătoarea a revenit la Lacul Morii

Ana Oros își găsea fericirea și liniștea în alergări și drumețiile montane, conform duhovnicului acesteia. În plus, era o persoană bună, blândă și care credea cu tărie în promisiunile pe care le primea. Tocmai aceste promisiuni au făcut-o să reivnă la Lacul Morii, deși fusese atacată în trecut.

Crin Triandafil Theodorescu este preotul la care Ana Oros obișnuia să meargă de fiecare dată când o povară îi apăsa sufletul. Conform acestuia, Ana era o persoană bună, care credea foarte mult în promisiunile pe care le primea. Tocmai de aceea ea ar fi mers fără griji la Lacul Morii, crezând că ASPA s-ar fi ocupat deja de înlăturarea câinilor din zonă.

„Că de-aia a murit Ana, din prea multă bunătate, și din convingerea ei nestrămutată că dacă cineva i-a spus ”liber” își poate da drumul în coardă liniștită, că nodul e sigur, că dulăii ăia vor fi îndepărtați, că binele învinge. Că o fi apa plină de gunoaie, dar Mihai și Vlad, copiii noștri, o să îndrepte ei lumea asta, dacă noi nu vom fi fost în stare”, a scris Triandafil Theodorescu.

Duhovnicul Anei, cuvinte duioase la adresa alergătoarei

În plus, preotul a dezvăluit motivul pentru care Ana începuse să alerge intens. Potrivit lui, alergatul și drumețiile reprezentau un mod al Anei de a se regăsi și de a deveni fericită prin lucrurile mărunte.

„Întrebarea asta a venit peste mine fără ca întrebătorul să știe că Ana e sora mea de credință, că mie îmi dădea din gânduri și oftaturi să i le duc Dumnezeului nostru. Că în mine-și arunca din bolovanii care-i apăsau pieptul. Că de aia s-a apucat Ana de maratoane, să se caute. Nu fugea de ea, se căuta. Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor, și dacă ar fi să vorbesc cu Vlad, băiatul ei îndurerat, asta i-aș pune la creștet, să-i fie alinare. Că Ana a visat, a crezut nebunește și irațional în lucruri nemaivăzute! Ana visa să devină astronaut. Râdeți dacă vreți, dar într-un fel, i-a reușit”, este o parte din mesajul duhovnicului Anei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: