Redactia.ro
Home » Sport » Dumitru Tudor, zis „Ciorbă” a murit! Fostul impresar era internat în spital

Dumitru Tudor, zis „Ciorbă” a murit! Fostul impresar era internat în spital

GALERIE FOTO (2) Dumitru Tudor, Dumitru Tudor a murit, COVID-19, impresar

Unul dintre cei mai cunoscuți impresari a decedat, joi, la vârsta de 66 de ani. Dumitru Tudor, zis ” Mitică Ciorbă” era internat în spital după ce se infectase cu COVID-19.

Dumitru Tudor era internat în spitalul Sfântul Pantelimon, din București, de la data de 9 martie și se pare că avea plămânii afectați în proporție de 70%. După ce aflase că este bolnav, fostul impresar a postat un mesaj pe contul său de facebook.

Dumitru Tudor

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook.

Anul trecut familia impresarului a trecut printr-o altă tragedie. Fiica impresarului, Mirela a murit în Franța.

”Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța. De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul sfâșietor al impresarului, postat anul trecut.

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți impresari

Cel poreclit „Mitică Ciorbă” a fost printre primii impresari români de după 1989. În tinerețe a jucat la mai multe echipe, Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. La vârsta de 28 de ani s-a retras, dar a rămas aproape de fotbal. A devenit impresar, dar și conducător de club sau investitor. Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Dumitru Tudor a vorbit despre ce însemna meseria de impresar în trecut.

„Aveam un jucător pe care nu-l băga nimeni în seamă și spuneam că îl vrea Steaua, îl vrea Dinamo. Că mă suna Suceava. De unde…nu mă suna nimeni. Dar îl vindeam în trei zile. Acum, cu internet, găsești tot în trei secunde. Nu mai poți să minți lumea. Mai făceam un fals, modificam falsul. Am vrut să-l vând pe Claudiu Niculescu la Panathinaikos. Dinamo mi-a dat o hârtie pentru un milion și jumătate și am făcut-o de două milioane și jumătate”, spunea Dumitru Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: