Redactia.ro
Home » Monden » După 18 ani de relație, Miki de la Kpital și iubitul ei, Răzvan, s-au căsătorit civil

După 18 ani de relație, Miki de la Kpital și iubitul ei, Răzvan, s-au căsătorit civil

Miki de la Kpital si sotul ei

Miki de la Kpital și iubitul ei, Răzvan, au devenit soț și soție și-n acte. Cei doi și-au făcut, joi, cununia civilă, după 18 ani de stat împreună.

După 18 ani de relație, Miki de la Kpital și iubitul ei, Răzvan, s-au căsătorit civil

Mihaela Marinache, alias Miki de la K-Pital, s-a căsătorit și în acte cu partenerul ei, Răzvan Constantinescu. S-a întâmplat după 18 ani de stat împreună. Căsătoria civilă a avut loc, joi, 10 iunie, în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia, Dâmbovița, loc unde și-au luat o casă la țară. Evenimentul a fost unul secret.

Foto: Instagram

“Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!.

Pentru căsătoria civilă, unde au laut parte doar mirii și nașii, Miki nu a îmbrăcat rochie de mireasă  A înlocuit-o cu o rochiță de vară roz, vaporoasă. De altfel, mirele a optat pentru un costum de culoare maro-muștar, pe care l-a asortat cu o cravată cu buline. ”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, a mai spus solista.

Miki și soțul ei, căsătoriți religios, în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Miki și soțul ei și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, pentru a putea fi nași. Atunci, evenimentul a fost făcut în grabă. În cadrul unui interviu din 2019, Miki a declarat că ea și partenerul ei au tot evitat căsătoria deoarece nu i-au acordat importanță. În urmă cu doi ani, solista și soțul ei, au nășit doi prieteni buni, Diana Ganea şi Mirel Cumpănaş, tot din industria artistică .

”Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, a declarat atunci solista tot pentru aceeași sursă.

Miki și Răzvan Constantinescu și-ar dori să devină și părinți, dar până acum nu s-a ivit această șansă.

”Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem. În viața asta nu avem copii, dar poate vom avea în altă viață, dacă ne vom reîntâlni. Deocamdată, avem animăluțe și sunt ca niște copii. Doar că nu vorbesc, dar sunt cam la fel (…) Toate animăluțele mele, patru câini, sunt de pe stradă. Le-am adoptat, le-am găsit, ba abandonate, ba lovite de mașină. Toți cățeii mei sunt maidanezi și mai am o pisică birmaneză, pe care am primit-o de la Mirela Vescan, acum 14 ani. Am mai avut încă șase câini pe care i-am dat spre adopție. Și tot felul de alte animăluțe pe care le am prin curte: guguștiuci, șoareci de câmp, șerpi, de toți avem grijă””, a spus artista, într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: