Redactia.ro
Home » Monden » O mai ştii pe Miki de la K-pital? Cum a ajuns să arate acum, la 47 de ani

O mai ştii pe Miki de la K-pital? Cum a ajuns să arate acum, la 47 de ani

GALERIE FOTO (2) Miki de la K-pital

Trupa K-pital făcea furori în anii 2000 în țara noastră. Cei trei membrii ai trupei au cunoscut succesul după ce au lansat mai multe piese pe placul românilor, dar cariera lor muzicală a luat rapid sfârșit, după numai trei ani. Iată cum arată acum Miki de la K-pital, la mai bine de 20 de ani de când a devenit faimoasă.

Cum arată acum Miki de la K-pital

Trupa K-pital a fost un real succes, astfel că membrii acesteia au devenit foarte cunoscuți. Mihaela Rodica Marinache, Vlad Gheorghiu si Alex Cernahoschi au fost între 1999 și 2002 membri trupei K-pital. Acum, în vârstă de 47 de ani, Miki, așa cum avea artista numele de scenă, ea nu s-a schimbat prea mult.

Nu a apelat la retușuri de la medicii esteticieni, ci a preferat să rămână naturală. Mai mult, ea a decis să se retragă din viața publică și de la aparițiile televizate pentru că era o lume în care nu își găsea locul, după cum spune chiar ea.

De ce s-a retras Miki din viața publică

„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”, a declarat Miki.

Chiar dacă pe planul carierei stă foarte bine, nu același lucru se poate spune la capitolul căsătorie. Miki de la K-pital nu s-a căsătorit niciodată, dar are o relație de peste 16 ani cu Bogdan Constantinescu, cel care este și impresarul ei.

„Toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătoie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe’, a spus fosta membră a trupei.

Miki de la K-pital
Așa arată acum Miki de la K-pital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: