Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o amintești pe Miki ex K-pital? Cântăreața face furori pe o plajă din Grecia

Ți-o amintești pe Miki ex K-pital? Cântăreața face furori pe o plajă din Grecia

GALERIE FOTO (4)

Ne-a marcat adolescența cu hiturile precum ”Vibrații”, ”Hei!” ori „Nu poți să stai deoparte”. Miki ex K-pital ne-a făcut s-o îndrăgim atât pentru vocea ei inedită, cât și pentru stilul ei nonconformist din industria muzicală a anilor 2000. În prezent, artista are același vibe pozitiv și suflu energic.

Miki ex K-pital, vacanță în Grecia

Artista de 46 de ani este, în prezent, într-o vacanță exotică pe o insulă din Grecia, de unde le-a dat fanilor ei de veste. Miki a făcut publice, din superba locație, mai multe fotografii inedite, în care le prezintă peisajul, dar și unele în care apare ea. De altfel, într-una dintre aceste imagini de pe Facebook, artista apare într-un costum de baie deux-pieces, roșu, care-i vine ca turnat. Fanii au remarcat de îndată faptul că outfitul îi pune în evidență trupul sculptat și formele apetisante, așa că au răsplătit-o cu zeci de aprecieri virtuale.

Artista a uimit cu silueta ei la 46 de ani

Miki ex K-pital, carieră activă

Deși nu se mai află în trendul cântărețelor actuale, artista are concerte în continuare și e foarte iubită de public. Ea are acum o carieră solo, lansând din 2002 și până în prezent trei albume muzicale. Cel mai recent fiind ”Labirintul inimii”, lansat în octombrie 2007. De referință e și videoclipul ”Mami, te quiero”, lansat în colaborare cu Jorge, în mai 2008. De ”vină” pentru succesul ei artistic este managerul Răzvan Constantinescu, cu care are și o relație amoroasă.

Miki ex K-pital
Miki ex K-pital arată perfect complet nemachiată

Miki ex K-pital, relație de 16 ani cu managerul

Puțini știu că îndrăgita artistă are o relație amoroasă de mai bine de 16 ani cu managerul ei. Cei doi se iubesc nespus și au o relație foarte frumoasă, însă au decis să nu se căsătorească. Într-un interviu mai vechi, Miki ex K-pital și partenerul ei declarau că, pentru ei, căsătoria nu contează atât de mult, atâta vreme cât există armonie și iubire într-un cuplu.

Artista, iubitoare de necuvântătoare

Barza n-a vizitat-o până acum, însă Miki are casa plină de animale. O mare iubitoare de necuvântătoare, artista are doi câini și o pisică. Pe aceasta din urmă a găsit-o în fața blocului, chiar în preajma Crăciunului și s-a îndrăgostit de ea iremediabil. ”Pe cățelușa Mary am găsit-o de Crăciun, în fața blocului. Era zgribulită într-o cutie de carton. Probabil stăpânul s-a gândit că cineva își va face milă și va face un gest frumos, că tot e mare sărbătoare. Și pentru că sunt miloasă din fire, nu am rezistat s-o las acolo și am luat-o imediat în casă”, povestea artista.

Citește și Pe Monica Bellucci o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei

Loading...