Redactia.ro
Home » Monden » După ce a aflat că Vlad Gherman s-a căsătorit, Cristina Ciobănașu a reacționat. Ce a putut spune fosta iubită a actorului

După ce a aflat că Vlad Gherman s-a căsătorit, Cristina Ciobănașu a reacționat. Ce a putut spune fosta iubită a actorului

GALERIE FOTO (6)

Într-un moment de împlinire și bucurie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, transformându-se oficial în soț și soție. Această căsătorie a fost mai mult decât un simplu act legal, a reprezentat consolidarea unei iubiri puternice și începutul unei noi călătorii pentru cei doi tineri îndrăgostiți.

Bucuria lor a fost contagioasă, iar urmăritorii lor de pe rețelele de socializare au fost martori la acest moment special, prin intermediul unei serii de imagini de la fericitul eveniment. Printre cei care nu s-au abținut să le comenteze ceva la postare se numără și Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad Gherman.

Mesajul lansat de Cristina Ciobănașu

Cei doi proaspeți căsătoriți au fost cuceritori în ochii fanilor lor, iar secțiunea de comentarii a fost inundată de urări de bine și felicitări pentru noul cuplu. Unul dintre aspectele interesante ale acestui eveniment a fost reacția neașteptată a Cristinei Ciobănașu, fosta iubită, chiar logodnică, a lui Vlad Gherman. Aceasta le-a transmis celor doi tineri căsătoriți urările sale sincere. Scurt și la obiect, actrița le-a scris: „Casă de piatră!”. Acest gest a demonstrat maturitatea și respectul reciproc dintre cei implicați, reflectând o deschidere și o înțelegere profundă a trecutului și a prezentului lor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut încă de pe platourile de filmare ale serialului unei generații, Pariu cu Viața. Au început o relație încă de la vârste fragede. Au reprezentat unul dintre cele mai titrate și adorate cupluri ale generației care cunoaște trupa LaLaBand. Din păcate pentru toți fanii, Cristina și Vlad au decis în perioada pandemiei să pună stop relației lor și să meargă pe drumuri separate, cu toate că aveau ani buni de relație și amintiri în spate și chiar și o cerere în căsătorie. Nu a durat foarte mult până ce Cristina a apărut în online cu noul său iubit.

Vlad Gherman nu a ezitat să-i răspundă Cristinei

La ceva timp după ce Cristina s-a afișat cu noul partener de viață, care face parte dintr-o industrie total diferită, fiind medic, și Vlad Gherman și-a găsit sufletul pereche, Pentru el s-a întâmplat tot ca în cazul relației precedente, pe platourile de filmare. În timpul filmărilor pentru serialul Adela, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit tot mai apropiați. Au urmat vacanțe în același cerc de prieteni, ca mai apoi relația să devină oficială. Cea mai grea parte pentru cei doi îndrăgostiți a fost să-i dea vestea Cristinei. Din fericire pentru ei, actrița a dat merue dovadă de o maturitate și înțelegere incredibile, motiv pentru care reacția a fost una de sinceră bucurie și înțelegere.

După cum menționam anterior, Cristina și-a transmis rapid mesajul în mediul online, urându-le celor 2 căsătoriți clasicul mesaj. Nici Vlad nu a stat prea mult pe gânduri și a venit și el cu un răspuns pentru fosta sa parteneră, motiv de reacție pentru fanii celor ce cândva au format un cuplu atât de iubit și urmărit. Tot ca ea, actorul a fost scurt și la obiect, folosit și apelativul pe care actrița îl are încă din primii ani de actorie.

„Crisssiii, mulțumiiim mult”, a fost reacția avută de Vlad Gherman.

Oana Moșneagu i-a răspuns: „Multumiiiiiim, Cris”.

Cristina nu și-a dorit să ia parte la cununie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au strălucit de fericire în ziua căsătoriei lor. Imaginile postate pe rețelele de socializare au surprins momentul în care cei doi și-au unit destinele, emanând o energie pozitivă și o iubire autentică. Această zi a fost una dintre cele mai frumoase din viața lor, marcând un nou început și anticipând emoționantul moment în care vor ajunge și în fața altarului. O alegere care a captat atenția tuturor a fost cea a ținutelor speciale purtate în această zi importantă. Oana Moșneagu a ales să își exprime personalitatea prin intermediul unei rochii de mireasă de un albastru deschis, cu voaluri delicate și accesorii rafinate, o opțiune îndrăzneață care a subliniat eleganța și originalitatea ei. Pe de altă parte, Vlad Gherman a optat pentru un costum crem și cămașă albă, completându-se perfect cu mireasa sa și creând un duo armonios și impresionant.

„Lumee, lumeeee, am făcut-o!! 🥰 Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, au scris Oana Moșneagu și Vlad Gherman pe Instagram, alături de imaginile de colecție de la cununia civilă.

După cum multă lume deja se aștepta sau poate chiar știa, Cristina Ciobănașu nu a participat și nici nu ar fi avut de gând să participe la cununia fostului logodnic. Întrebată de mai multe ori dacă va fi prezentă, aceasta a explicat că nu i se pare corect ca ea să fie acolo, în ziua lor specială. Cu toate că toți 3 sunt prieteni și lucrează acum împreună pe platourile de filmare ale serialului Lia, soția soțului meu, atât Cristina, cât și Vlad, au declarat că ar fi ciudată apariția ei la cununia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: