Redactia.ro
Home » Homepage » După ce Austria nu ne-a primit în spațiul Schengen, angajații unui magazin au găsit o modalitate ingenioasă de a se revolta. Ce mesaj a apărut pe frigidere

După ce Austria nu ne-a primit în spațiul Schengen, angajații unui magazin au găsit o modalitate ingenioasă de a se revolta. Ce mesaj a apărut pe frigidere

GALERIE FOTO (2) romania nu a primit acordul Austriei de a intra in spatiul schengen

După ce drumul României spre Schengen a fost blocat de către Austria, reacțiile românilor revoltați din cauza întregii situații nu au întârziat să apară. Astfel, într-un magazin din România a fost afișat un mesaj curajos, care îndeamnă la boicotarea produselor care provin din Austria. Iată despre ce este vorba!

Revolta împotriva deciziei Austriei a ajuns și în magazine. Mesajul afișat la rafturi

În cursul zilei de joi, 8 decembrie, Austria a decis să voteze, așa cum susținuse și anterior, împotriva intrării României în spațiu Schengen. Decizia statului austriac a fost contestată de către alte puterile europene, de către reprezentanții României, dar și de către oamenii de rând. Într-un magazin din țara noastră a fost afișat un anunț, chiar pe frigiderul în care ar fi trebuit să se afle băuturi energizante produse în Austria.

magazin produse redbull
Un magazin a decis să nu mai comercializeze băuturi energizante produse în Austria

„Aici se aflau produsele austriece. Austria nu ne vrea în Schengen așa  noi am decis  nu mai vindem produsele lor în magazine. Aveți două posibilitățisunteți alături de noi și dăm toți dovadă de unitate sau mergeți  le cumpărați de la alte magazinesi îi lăsăm pe austrieci  își bată joc de noi în continuare.
Cu o floare nu se face primăvară, dar de undeva trebuie  începem!” , a fost mesajul afișat pe frigiderul în care ar fi trebuit să se afle mai multe doze de băutură energizantă RedBull.

Ministrul Turismului, mesaj vehement. A îndemnat românii să renunțe la vacanțele în Austria

Și Ministrul Turismului i-a îndemnat pe români să boicoteze Austria, alegând să petreacă vacanța de iarnă în țară, nu pe pârtiile de schi din țara care e blocat intrarea României în spațiul Schengen.

Acesta a subliniat că „nu numai în Austria sunt condiții ideale” pentru schiat și a enumerat alte țări europene unde condițiile „ar putea fi chiar și mai bune”, transmițând astfel un mesaj românilor în contextul în care Viena s-a opus vehement aderării României la spațiul Schengen.

Este pentru a doua oară când României și Bulgariei li se refuză intrarea în spațiul Schengen. Și în anul 2011, ambele țări primiseră un vot negativ din partea statelor care deja fac parte din această formațiune economică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini