Redactia.ro
Home » Știri » După ce și-a păcălit iubitul italian că se va căsători cu el, o româncă a fost acuzată de ”înșelătorie sentimentală”

După ce și-a păcălit iubitul italian că se va căsători cu el, o româncă a fost acuzată de ”înșelătorie sentimentală”

O româncă în vârstă de 26 de ani va fi judecată de Parchetul din Roma pentru ”înșelătorie sentimentală”. Se pare că aceasta şi-a păcălit iubitul Italian că se va căsători cu el.

Tânăra a profitat de naivitatea bărbatului pentru a obţine de la acesta sume considerabile de bani.

Tânăra româncă în vârstă de 26 de ani, pe numele său Magdalena Tafta, a început o relaţie cu un italian. Aceasta i-a promis bărbatului că îi va fi alături toată viaţa, dându-i asigurări că se va căsători cu el, dar nu oricum ci în schimbul unor sume de bani.

Este de menţionat faptul că bărbatul îi oferea bani tinerei, aceasta oferindu-i la schimb inimioare şi mesaje de dragoste. Uneori femeia accepta chiar să iasă alături de acesta, pentru a-l face să creadă că totul este real.

Ceea ce părea a fi o poveste de iubire veritabilă, s-a terminat subit. Acest lucru s-a întâmplat când bărbatul a fost părăsit de cea de care ajunsese să se îndrăgostească. Italianul a dat-o în judecată pe femeie, conştient fiind că a fost înşelat de tânără.

Cazul a intrat în atenția autorităților italiene. Oamenii legii au considerat mesajele de dragoste ale tinerei şi inimioarele trimise, drept infracțiune, motiv pentru care s-a dispus anchetarea femeii.

Procurorul, care conduce ancheta a identificat faptele româncei ca fiind un nou tip de infracțiune, aceea de ”înșelătorie sentimentală”.

Relația lor a început în 2019

Relația dintre cei doi începuse în anul 2019. Bărbatul se îndrăgostise la nebunie de ea, femeia a profitat și a început să-i ceară bani.

În tot acest timp, cei doi vorbeau non stop. Se vedeau, însă, ocazional. Atunci când el voia să o vadă, ea găsea pretexte și spunea că nu este bine sau că nu poate ieși. Accepta să-l întâlnească pe bărbat doar atunci când știa că primește și bani.

Bărbatul îi făcea deseori declarații de dragoste: „iubita mea, mi-e dor de tine”. Până la urmă, victima și-a dat seama de ceea ce se petrece și de faptul că este ținta unei infracțiuni și a depus plângere la poliție.

În rechizitoriu este subliniat faptul că românca a transmis „mesaje cu un conținut sentimental care vizează propunerea unui proiect de viață în comun”, fără să aibă cea mai mică intenție în acest sens. Drept urmare, Parchetul a decis să continue ancheta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: