Redactia.ro
Home » Știri » După divorț a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre. De ce a recurs la acest gest

După divorț a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre. De ce a recurs la acest gest

După divorț a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre. De ce a recurs la acest gest

După divorț a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre. De ce a recurs la acest gest o vedetă internațională!

După divorț a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre

În plin succes al noului său cântec dedicat fostului său Gerard Piqueit se pare că Shakira își renovează casa… Vedeta internațională a stârnit o ceartă în familie după ce a pus în balcon o vrăjitoare să privească la casa fostei soacre,

Mama lui Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu, ar fi văzut o vrăjitoare neagră pe o coadă de mătură montată pe terasa casei Shakirei din Barcelona, potrivit ziarului spaniol Marca.

Bernabeu i-ar fi cerut unuia dintre angajații Shakirei să îndepărteze vrăjitoarea care se află chiar în josul străzii, potrivit emisiunii spaniole.

Jurnalistul spaniol Marc Leirado Millán a lăsat să se înțeleagă că disputa durează de câteva săptămâni, scriind pe Twitter:

„În urmă cu câteva săptămâni, am primit informații că mama lui Piqué era îngrijorată de un presupus ritual pe care îl făcea asupra ei o vrăjitoare neagră. Dar nu i-am dat mai multă importanță”.

Shakira și Gerard s-au despărțit după 11 ani

Shakira și Gerard au pus capăt căsniciei lor în luna mai a anului trecut, după 11 ani, iar Shakira se pare că intenționează să se mute luna aceasta cu cei doi copii ai cuplului în Miami, departe de fostul soț.

Cu toate acestea, deoarece tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, este spitalizat în Barcelona, nu a făcut-o încă.

Între timp, bătălia acerbă dintre Shakira și fostul ei soț Piqué și noul ei iubit și noul ei cântec continuă să meargă pe val.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, îl critică pe fostul ei fotbalist și pe noua lui iubită de 23 de ani, Clara Chia, în noul ei cântec.

Versurile aspre subliniază comportamentul fostului ei iubit, mai ales că se spune că relația dintre Gerard și Clara a început înainte ca mariajul lui cu Shakira să se încheie.

În cântecul ei, Shakira cântă:

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo. Ai schimbat un Rolex pentru un Casio”.

Sursa foto: GTres / SplashNews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: