Redactia.ro
Home » Monden » După Irina Loghin, e rândul Mariei Ciobanu. Ce a declarat artista despre coronavirus

După Irina Loghin, e rândul Mariei Ciobanu. Ce a declarat artista despre coronavirus

Maria Ciobanu și Marina Voica

Maria Ciobanu a decis să ia măsuri drastice după ce a aflat că Irina Loghin, colega sa de breaslă a fost confirmată cu coronavirus. De asemenea, Marina Voica a decis și ea să se protejeze de acest virus care a ucis milioane de oameni.

După Irina Loghin, e rândul Mariei Ciobanu. Ce a declarat artista despre coronavirus

Artistele Maria Ciobanu și Marina Voinea au decis să ia măsuri după ce colega lor de breaslă, Irina Loghin a fost depistată cu coronavirus. Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani pe 3 septembrie, motiv pentru care era decisă să vină în România pentru a-și sărbători ziua, dar din cauza epidemiei de coronvirus, a decis să anuleze toate planurile.

Fiind diagnosticată cu diabet și având probleme cardiace, Maria Ciobanu a decis că cel mai bine este să rămână în Florida, cel puțin până când lucrurile se mai calmează.

Ambasadorii americani i-a avertizat pe cetățeni să nu călătorească în România, deoarece cazurile de coronavirus cresc zilnic la peste 1.300. Maria Ciobanu locuiește de 15 ani în FLorida, împreună cu soțul său, Mircea Câmpeanu și sunt ajutați de fiica acesteia, Camelia Filip, care locuiește în Los Angeles.

Marina Voica, remedii pentru a se trata de coronavirus

Marina Voica, a împlinit pe aceeași dată cu Maria Ciobanu vârsta de 84 de ani și a declarat într-un interviu pentru Click.ro că are un plan bine pus la punct pentru a se feri de pandemia de coronavirus. Potrivit acesteia, își pune vaselină medicinală în nas, ca să oprească microbii.

De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, şi el m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine ştie când”, a declarat Marina Voica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: