Redactia.ro
Home » Monden » După moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, Alec Baldwin a luat o decizie importantă pentru cariera sa

După moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, Alec Baldwin a luat o decizie importantă pentru cariera sa

GALERIE FOTO (2)

Tragedia de pe platourile de filmare ale producției „Rust” are urmări devastatoare pentru actorul Alec Baldwin, care a luat o decizie importantă pentru cariera sa. Chiar dacă este lipsit de vină în ceea ce privește moartea directorului de imagine Halyna Hutchins, moartea acesteia nu-i dă pace, iar sentimentele care-l încearcă sunt deosebit de puternice.

Directorului de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă pe platourile de filmare ale producției „Rust”

Ziua de 21 octombrie a fost una tragică pentru echipa producției „Rust”, care în acel moment se afla pe platourile de filmare din New Mexico. Alec Baldwin urma să folosească un pistol cu gloanțe oarbe pentru filmări, însă în mod inexplicabil arma a fost înlocuită cu una reală. Astfel, actorul nu a fost conștient de faptul că în mâna sa se află o armă adevărată, așa că a urmat instrucțiunile primite pentru înregistrarea scenei în care era protagonist. Halyna Hutchins a fost ucisă, iar în prezent anchetatorii investighează această situație fără precedent.

Încă de vineri, autoritățile au stabilit că incidentul a fost un accident nefericit, iar Alec Baldwin este fără vină. Cu regret nespus, actorul a transmis prin intermediul platformei Twitter un mesaj în onoarea colegei sale, prin care și-a exprimat sentimentele și poziția în ancheta care se desfășoară.

„Nu există cuvinte care să-mi exprime șocul și tristețea în ceea ce privește acest tragic accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, soție, mamă și colegă de-a noastră foarte apreciată. Colaborez pe deplin cu investigațiile poliției pentru a demonstra cum a avut loc această tragedie și țin legătura cu soțul său, oferindu-i suportul atât lui cât și familiei sale. Am inima frântă pentru acesta, pentru fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”, a scris acesta.

Alec Baldwin a luat o decizie importantă pentru cariera sa în urma tragediei din 21 octombrie

Să iei viața unui om fără vină dintr-un accident este o experiență într-adevăr traumatizantă, așadar, după cum era de așteptat, Alec Baldwin nu reușește să-și vină în fire. Pierderea suferită, precum și faptul că proiectul nu va mai putea continua, l-au determinat pe actor să ia o decizie drastică. A decis să se retragă din viața publică pentru lunile ce vor urma, iar celelalte proiecte în care era implicat au fost puse pe pauză.

Din câte se pare, această atitudine a lui este una cunoscută în rândul cunoscuților săi, care sunt obișnuiți ca bărbatul să fie o figură modestă atunci când întâmpină impedimente în viața sa. Nu-și dorește atenție din partea publicului, așa că singura soluție rămasă este să dispară și să se adune.

„Aşa se comportă el în momentele dificile. Dispare din atenţia publică”, a mărturisit o sursă apropiată actorului pentru publicația People.

Imaginile recente apărute în mediul public cu actorul sunt pur și simplu tulburătoare, iar el este de nerecunoscut. Avem acum în față un Alec Baldwin tulburat, pe al cărui chip se poate citi fără niciun efort tristețea și remușcarea. Actorul a fost surprins alături de soțul Halynei Hutchins în câteva imagini, iar cei doi pare că-și sunt suport unul pentru celălat în această tragedie.

Etichete: