Redactia.ro
Home » Știri » După moartea soțului său, preotul cu 53 de ani mai în vârstă, Florin Marin a dat o nouă șansă iubirii

După moartea soțului său, preotul cu 53 de ani mai în vârstă, Florin Marin a dat o nouă șansă iubirii

A surprins o lume întreagă cu povestea sa de dragoste cu un fost preot de origine britanică, iar după moartea acestuia a dat o nouă șansă iubirii. Florin Marin, un tânăr stabilit în Marea Britanie, a fost binecuvântat de Cupidon atunci când a venit vorba de viața sa personală. A moștenit o avere impresionantă de la fostul soț și acum noul său partener îi oferă o viață de vis.

Florin Marin s-a căsătorit cu un bărbat cu 53 de ani mai în vârstă decât el

Florin Marin a devenit cunoscut după ce și-a început relația cu Philip Clements, un fost preot britanic. Povestea lor a făcut înconjurul lumii și a ajuns până în România, unde cei doi au apărut la diverse emisiuni de televiziune. În vârstă de 81 de ani, bărbatul și-a dorit să-i asigure partenerului său cea mai bună viață. S-au căsătorit, iar în momentul în care acesta a încetat din viață, i-a lăsat drept moștenire românului o avere destul de mare.

În perioada în care era încă împreună cu Philip, Florin nu s-a sfiit să-i facă declarații de dragoste sau să-l arate întregii lumi. Și-a dorit ca sentimentele care-i leagă să fie cunoscute de toată lumea, iar cârcotașii care-i pun la îndoială intențiile să fie reduși la tăcere. În aceeași măsură, soțul său l-a protejat și i-a oferit tot ce a putut mai bun.

„El este soțul meu și vreau să se simtă în siguranță cu mine. Nu am de gând să-l părăsesc. Știu că relația noastră este bazată pe sentimente reale, nu urmărește averea mea, așa cum spun gurile rele”, a declarat fostul preot.

Diferența mare de vârstă nu a fost un impediment pentru cei doi, cu toate că Philip Clements a simțit greutatea anilor dintre ei. A fost conștient încă de la început că va pleca mult prea devreme de lângă soțul său, așa că s-a asigurat că acesta nu va duce lipsă de nimic atunci când va fi singur.

„Trebuie să fiu realist. Am aproape 80 de ani și vreau să știu că Florin va fi în siguranță. El este singurul căruia îi pot lăsa averea mea. Dacă totul va merge bine, el va fi trecut în testamentul meu”, a mai adăugat acesta.

Acum, tânărul are un nou iubit, cu o situație financiară extraordinară

În 2020, inevitabilul s-a produs, iar soțul lui Florin Marin a încetat din viață. Acesta a moștenit 150.000 de lire sterline și o pensie lunară de 2000 de lire, dar și o proprietate cu o valoare estimată la  100.000 de lire sterline. Chiar dacă viața și-a urmat cursul și acum are un nou iubit, românul poartă cu dragoste în suflet amintirea fostului său partener. Nu se gândește încă la căsătorie, însă noul bărbat din viața sa are grijă să-i facă orice plăcere și să-l trateze cum nu se poate mai frumos.

„Vacanțele mi le plătește omul meu, spaniolul Jeronimo Jesus de Vega. Nu cheltui niciun ban în vacanțe, iubiții mei se ocupă în general de asta. Eu încă am bani de la soțul meu, pentru că nu sunt prost să-i cheltui pe mărunțișuri. I-am pus într-un cont în bancă. Da, poate că mă voi căsători din nou, dar nu mă grăbesc. Cu Jeronimo mă întâlnesc doar de câteva luni. Și bineînțeles că mă gândesc la Philip în fiecare zi, el a fost soțul meu și cred că vă veghează de acolo, dintre nori”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: