Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără limite. Un tânăr matematician din Ucraina a ales să se sinucidă după ce fost arestat în Rusia. Ce bilet de adio a lăsat bărbatul

Durere fără limite. Un tânăr matematician din Ucraina a ales să se sinucidă după ce fost arestat în Rusia. Ce bilet de adio a lăsat bărbatul

Ucrainenii recurg la gesturi fatale. Deși scapă cu viață de invazia lui Putin, aleg să își curme singuri existența. Un tânăr matematician din Ucraina s-a sinucis după ce fost arestat în Rusia, relatează ukrinform.net.

Tânărul ucrainean și-a luat zilele după ce a fost arestat în Rusia

Konstantin Olmezov este tânărul matematician care s-a sinucis, după ce a fost arestat în Rusia. Bărbatul încercase de două ori să fugă din țară. De fiecare dată însă, a fost reținut de autorități.
Prima dată tânărul a încercat să fugă din Rusia pe 26 februarie. Atunci a stat 15 zile în arest. După a doua încercare eșuată, ucraineanul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.

Ce bilet de adio a lăsat ucraineanul care s-a sinucis

Avocatul tânărului a scos la iveală că acesta a lăsat și un bilet de adio. În acesta, ucraineanul a povestit că tânărul a lăsat un bilet de adio în care își motiva gestul prin faptul că nu mai suporta ororile din țara sa.

„Am primit un raport că în această dimineață, s-a sinucis, lăsând un bilet de adio, unde scria că și-a luat viața pentru că nu a mai suportat ororile din jur. Un talentat și promițător matematician, Konstantin Olmezov”, a precizat avocatul, potrivit ukrinform.net.

„Simt durere pentru fiecare bucățică din acest război, dar văd cu ochii mei cine își apără pământul și cine îl acaparează pe al altcuiva. Văd cu ochii mei cine apără dreptul de a fi responsabil pentru propria viață și cine își justifică propria degradare… Mă îndrept spre gol. Dar acest vid îmi este mai drag decât realitatea, unde o parte din oameni s-au întors înapoi în sălbăticie, în timp ce cealaltă contribuie la asta”, ar fi scris Konstantin Olmezov în biletul de adio, potrivit avocatului său.

Tânărul ucrainean locuia în Rusia

Kostiantin Olmezov s-a născut în Ucraina. Din 2018, locuia în Rusia, lucrând într-o ramură a matematicii care nu este cercetată în Ucraina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: