Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini chiar de Paște! Aurel Pădureanu a cedat chiar în ziua de Paște: “A fost o soție desăvârșită…”

Durere fără margini chiar de Paște! Aurel Pădureanu a cedat chiar în ziua de Paște: “A fost o soție desăvârșită…”

Cornelia Catanga a plecat dintre noi în mod tragic, iar sufletul celor dragi încă este plin de durere. Familia nu poate trece peste această tragedie și încă își plâng mama și soția plecată mult prea devreme din această lume. Sărbătorile au fost, și anul acesta, pline de lacrimi.

Aurel Pădureanu, un alt Paște în lacrimi

Aurel Pădureanu nu își poate reveni din șoc de când marea Cornelia Catanga nu mai este printre noi. Au trecut deja doi ani de când regina muzicii lăutărești s-a stins din viață și a lăsat în urmă o mulțime de lacrimi și durere pentru cei care au iubit-o.

Vezi și: Aurel Pădureanu, mărturisiri tulburătoare la un an de la moartea Corneliei Catanga: ”Cea mai frumoasă amintire…”

Artistul a vorbit despre cum erau Sărbătorile Pascale alături de regretata lui soție. Acesta mai trăiește acum din amintiri și spune că cea care i-a fost mereu alături a fost „o soție desăvârșită și o mamă perfectă”, pe care cei dragi nu o vor uita niciodată.

Artista era o gospodină minunată, care pregătea o mulțime de bucate speciale cu ocazia sărbătorilor. Întreaga familie mergea la Înviere, petreceau clipe de vis împreună, dar toate acestea au apus odată cu plecarea interpretei.

„Avea un fel de a pregăti masa prin care mă uluia. Noaptea, ne duceam la Înviere, iar apoi pregătea masa și punea pe masă toate bunătățile. Toate pregătirile care se fac de Paște se regăseau și pe masa Corneliei: ouă, ciorbă de miel, friptura.

Ei îi plăceau enorm de mult sarmalele cu mămăligă și ciorbele, dar mai ales peștele. Era o gospodină desăvârșită și de o curățenie ireproșabilă. Cornelia a fost o femeie deosebită în adevăratul sens al cuvântului. A fost o soție desăvârșită și o mamă perfectă”, a spus artistul pentru wowbiz.ro.

Aurel Pădureanu nu mai are liniște în casă de când soția lui a părăsit această lume, dar este împăcat cu gândul că ea a ajuns într-un loc mai bun, așa cum este și ea. Au trecut doi ani de când faimoasa interpretă de muzică lăutărească nu mai este, iar familia încă o plânge.

Nicio sarbatoare nu mai este la fel, dar cei dragi se încălzesc cu gândul că îi pot aprinde măcar o lumânare la locul de veci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: