Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini după moartea lui Ion Dichiseanu. Bebe Cotimanis în lacrimi de la aflarea veștii

Durere fără margini după moartea lui Ion Dichiseanu. Bebe Cotimanis în lacrimi de la aflarea veștii

Bebe Cotimanis plânge și este în șoc de când a aflat că marele actor și bunul său prieten, Ion Dichiseanu, a murit. Cei doi nu au fost doar niște colegi de scenă, ci pe ei i-a unit și o mare prietenie adevărată de ani buni.

Invitat la o emisiune TV chiar după aflarea veștii, Bebe Cotimanis nu a reușit să își stăpânească lacrimile și cu greu a putut să spună câteva vorbe despre bunul său prieten Ion Dichiseanu, care din păcate nu mai este printre noi. Unul dintre motivele pentru care Bebe Cotimanis este atât de afectat este relația strânsă pe care a avut-o cu Ion Dichiseanu, care nu doar că i-a fost coleg de scenă, ci și prietenul său de suflet cu care are multe amintiri plăcute.

Dichi, dragule, ai fost și ești un lord. Îți mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru familia ta, pentru copil, pentru viața noastră, pentru filmul și teatrul românesc. Să ai drum în lumină, prietene, tu ești obișnuit cu lumina, ai stat în lumina refectoarelor. Mi-a plecat un prieten bun, am făcut turnee cu «Pluralul englezesc». Dichi este un domn și știu că ne aude. Sunt mândru că am jucat împreună atât cât am jucat. Îmi pare rău că nu am apucat să te mai invit într-un spectacol al vieții tale, pe scena de la Nottara„, a declarat Bebe Cotimanis în cadrul unui emisiuni TV.

Bebe Cotimanis a povestit în cadrul aceleiași emisiuni câteva amintiri de pe vremea când el și Ion Dichiseanu plecau la spectacole împreună. Prima întâmplare care i-a venit marelui actor în minte a fost un spectacol de la Timișoara. Cei doi au fost abordați de niște face care i-au invitat să petreacă seara alături de ele într-un club. Bebe Cotimanis a povestit că el și Ion Dichiseanu au băut șampanie cu fire de aur în ea până la 6 dimineața.

Eram la Timișoara. Pe scena Naționalului. Și mirosea a plescaviță, așa că, după spectacol, restaurantele erau deschise până la 12 noaptea, am mers să mâncăm. Niște fete care erau în fața restaurantului ne-au cerut să facem câteva poze. Când am terminat de mâncat a venit una dintre fete și ne-a invitat la club. Am zis: Eu merg, dar îl luați și pe domnul Dichiseanu. Și ne-am urcat într-un taxi. Îl întreb pe Dichi: De când nu ai mai fost într-un club? Zice: «Eu nu prea am mers.» Am ajuns într-o discotecă și până la 6 dimineața ne-am îmbătat cu șampanie cu fire de aur.„, a povestit Bebe Cotimanis.

Unde va fi depus marele actor Ion Dichiseanu

Trupul neînsuflețit al marelui actor Ion Dichiseanu va fi depus astăzi în foaierul Teatrului Nottara în jurul orei 13:00. Actorul s-a stins din viață, joi, la ora 15.00, la spitalul Floreasca, unde era internat de trei luni. Ion Dichiseanu a avut multiple probleme de sănătate, iar în cursul zilei de miercuri starea sa de sănătate s-a agravat. Conform fiicei sale, Ioana, actorul ar fi primit un diagnostic „greşit” din partea medicilor, motiv pentru care a început să se simtă mai rău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: