Redactia.ro
Home » Breaking News » Durere fără margini pentru Maria Cârneci! Soțul ei a murit

Durere fără margini pentru Maria Cârneci! Soțul ei a murit

GALERIE FOTO (2) Durere fără margini pentru Maria Cârneci! Soțul ei a murit

Cântăreața de muzică populară, Maria Cârneci trece prin clipe tragice. Soțul artistei s-a stins din viață după o luptă grea cu boala.

Durere fără margini pentru Maria Cârneci! Soțul ei a murit

Maria Cârneci trece prin clipe groaznice, după ce bărbatul cu care și-a petrecut cele mai frumoase momente din viața sa, s-a stins din viață. Soțul artistei a trecut luni la cele veșnice, după ce în urmă cu câteva luni a suferit o operație gravă.

În urma operației au apărut câteva complicații și s-a luptat mult timp cu boala. Din nefericire, soțul artistei a pierdut astăzi lupta cu boala, lăsând o durere imensă în sufletele celor apropiați. Mâine după ora 11.30 îl vor depune la capela cimitirului din Pipera.

Maria Cârneci a fost o soţie fericită

Sunt măritată de peste 20 de ani. L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Băiatului, student la ASE, îi dăruim toată dragostea şi sprijinul nostru necondiţionat.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: