Redactia.ro
Home » Monden » Durere mare în Familia Regală. Starea de sănătate a regelui Charles s-a degradat sever, iar planurile pentru înmormântare au fost deja puse la punct

Durere mare în Familia Regală. Starea de sănătate a regelui Charles s-a degradat sever, iar planurile pentru înmormântare au fost deja puse la punct

Cum se simte Regele Charles al III-lea?!

Regele Charles al III-lea, actualul monarh al Regatului Unit, se confruntă cu cea mai dificilă perioadă din viața sa, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Starea sa de sănătate se deteriorează, stârnind îngrijorare profundă printre membrii familiei regale și apropiați. Informațiile care circulă în cercurile apropiate regelui sugerează că situația este mai gravă decât se prezintă publicului.

Regele Charles, cunoscut pentru optimismul său, continuă să spere într-o vindecare, susținut moral de familie și de cei apropiați. Totuși, realitatea situației pare să fie mult mai severă, iar discuțiile despre starea sa de sănătate sunt inevitabil teșite și pline de emoție.

Regele Charles este în stare tot mai gravă

Conform surselor, Regele Charles se luptă cu o formă agresivă de cancer, care a avut un impact major asupra stării sale fizice și mentale. În ciuda tratamentelor medicale pe care le primește, evoluția bolii pare să nu fie una favorabilă, iar apropiații monarhului sunt din ce în ce mai pesimiști cu privire la șansele sale de recuperare. Tom Sykes de la Daily Beast a relatat că prietenii regelui sunt extrem de preocupați, observând o deteriorare constantă a stării sale de sănătate.

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!». E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, susține Tom Sykes.

Familia Regală, pregătită de înmormântare

Impactul bolii regelui asupra familiei regale este profund. Tina Brown, expert în problemele familiei regale, a subliniat că această situație plasează Prințul William și pe soția sa Kate Middleton într-o poziție dificilă, pregătindu-i prematur pentru rolurile de viitori monarhi. Într-un moment în care ar fi preferat să se concentreze pe sănătatea prințesei și creșterea copiilor lor, Ducele și Ducesa de Cambridge se văd nevoiți să-și asume responsabilități crescute și să se pregătească pentru un posibil scenariu în care ar putea prelua tronul mai devreme decât era anticipat.

Stresul și incertitudinea acestei perioade sunt accentuate de faptul că planurile pentru înmormântarea regală sunt revizuite și actualizate constant. Un fost angajat al palatului a dezvăluit că, în lumina stării de sănătate a regelui, s-a impus o reevaluare urgentă a tuturor pregătirilor, semn că familia regală se pregătește pentru posibile evenimente neplăcute.

„Se află extrem de aproape de tron, într-un moment în care își doreau să se concentreze pe creșterea copiilor lor într-un mediu mai privat, fără să aibă asupra lor toate privirile ațintite. Numai gândul că este iminentă urcarea lor pe tron le cauzează multă anxietate. 

Planurile au fost scoase de la «naftalină» și sunt actualizate în acest moment. Era normal să se întâmple acest lucru, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer. Însă faptul că acum circulă din nou toate aceste documente nu poate să nu atragă atenția”, a adăugat Sykes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: