Redactia.ro
Home » Știri » Durere nemărginită! Alexandra, o tânără gravidă, mamă a trei copii, s-a implorat până în ultimul moment al vieții ei de medicii din Botoşani să o salveze

Durere nemărginită! Alexandra, o tânără gravidă, mamă a trei copii, s-a implorat până în ultimul moment al vieții ei de medicii din Botoşani să o salveze

GALERIE FOTO (4)

Alexandra, o tânără gravidă, mamă a trei copii, s-a implorat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze. Iată care a fost ultimul ei mesaj!

Alexandra, o tânără gravidă, mamă a trei copii, s-a implorat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze

Tragedia unei tinere mame din Botoşani, Alexandra, în vârstă de doar 25 de ani, a cutremurat o întreagă comunitate, dezvăluind din nou importanța umanității și empatiei în sistemul medical. Alexandra avea 3 copii și urma să nască, din nou, dar s-a confruntat cu o experiență înfricoșătoare care a culminat cu pierderea vieții ei, în ciuda strigătelor de ajutor și rugăminților disperate adresate medicilor.

În timpul nopții, tânăra a simțit o durere nemărginită, motiv pentru care a trimis mesaje atât medicului de gardă, cât și medicului curant, implorându-i să o ajute. Durerea insuportabilă pe care o simțea era copleșitoare, iar frica pentru viața ei și a copiilor săi era palpabilă în fiecare cuvânt al mesajelor sale.

Alexandra: „Nu mai pot”

Unul dintre ultimele mesaje ale Alexandrei a fost un apel disperat, „Nu mai pot.” Acest strigăt a fost urmat de un mesaj trimis mamei ei, în care îi spunea că nu mai are aer. În ciuda luptei sale eroice pentru a supraviețui, tânăra mamă a fost neajutorată în fața unei situații medicale aparent ignorate.

Sâmbătă seară, zeci de oameni au venit în fața maternității din Botoşani pentru a comemora viața Alexandrei și pentru a arăta solidaritatea față de familia ei. Unii erau simpli cetățeni, alții prieteni apropiați, dar cu toții erau șocați și revoltați de tragica situație. Împreună, au creat un altar simbolic, aprinzând lumânări și aducând flori pentru a-și exprima compasiunea și tristețea pentru ceea ce s-a întâmplat.

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: