Redactia.ro
Home » Monden » Dwayne Johnson se află în capul listei celor mai bine plătiți actori. Care sunt ceilalți artiști pe listă și ce venituri au înregistrat

Dwayne Johnson se află în capul listei celor mai bine plătiți actori. Care sunt ceilalți artiști pe listă și ce venituri au înregistrat

Dwayne Johnson se află în capul listei celor mai bine plătiți actori. Care sunt ceilalți artiști pe listă și ce venituri au înregistrat

Dwayne Johnson a fost desemnat cel mai bine plătit actor pentru un al doilea an la rând, potrivit revistei Forbes. Fostul luptător a câștigat 87,5 milioane de dolari între 1 iunie 2019 și 1 iunie 2020, dintre care 23,5 milioane de dolari pentru thrillerul Netflix Red Notice. De asemenea, „The Rock” a făcut bani și din linia sa de îmbrăcăminte fitness, Project Rock.

Care sunt numele înscrise pe lista celor mai bine plătiți actori

Ryan Reynolds, starul alături de care joacă Johnson  în Red Notice, a fost al doilea actor aflat pe lista celor mai bine plătiți, cu 71,5 milioane de dolari.

Printre sumele pe care acesta le-a câștigat s-au numărat 20 de milioane de dolari doar pentru Red Notice și alți 20 de milioane de dolari pentru Six Underground, un alt film Netflix. Al treilea film produs de Netflix cu Reynolds este în pregătire și îi va aduce actorului un alt salariu consistent.

Pe locul trei pe listă s-a aflat actorul și producătorul Mark Wahlberg, care a obținut 58 milioane de dolari, în timp ce lui Ben Affleck îi revine locul patru și  lui Vin Diesel al cincilea.

Actorul indian Akshay Kumar este singura vedetă Bollywood din top 10. El a ajuns pe locul șase cu câștiguri de 48,5 milioane de dolari, despre care Forbes a menționat că provin în mare parte din tranzacțiile făcute cu firme publicitare.

Dwayne Johnson, fruntaș pe listele celor mai consistente venituri

„The Rock” are și titlul de „cea mai valoroasă vedetă” a rețelei sociale Instagram. Starul a câștigat din publicitate mai mult de un milion de dolari anul trecut, detronând pe femeia de afaceri Kylie Jenner la numărul de următori. El are 187 de milioane de abonați iar ea  doar 182 de milioane.

Printre alte personalități de înaltă valoare de pe lista celor mai mari câștiguri din Instagram pentru anul 2019 s-a numărat fotbalistul Cristiano Ronaldo, care valora 889.000 de dolari pe post și  Kim Kardashian West cu 858.000 de dolari.

Lista cu cele mai bine plătite actrițe încă nu s-a anunțat. Anul trecut, Scarlett Johansson a ajuns în fruntea listei cu un venit de 56 de milioane de dolari, mai puțin decât cel de-al șaptelea actor de sex masculin din top 10.

Pentru prima dată, toate actriţele din Top 10 pe 2019 au câştigat onorarii care au depăşit pragul de 20 de milioane de dolari, spre deosebire de anul 2018, când doar ocupantele primelor două locuri – Scarlett Johansson şi Angelina Jolie – au reuşit această performanţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: