Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » E bărbat, dar nu era interesat de femei. Într-o zi, începuse să aibă lactație

E bărbat, dar nu era interesat de femei. Într-o zi, începuse să aibă lactație

GALERIE FOTO (2) lactație

Povestea lui Ken Baker, un jurnalist american, a ajuns cunoscută în întreaga lume. Bărbatul a scris o carte despre experiența traumatizantă prin care a trecut până la 27 de ani. Jurnalistul a povestit cum a început, dintr-odată, să aibă lactație, asemenea femeilor gravide, deși el era bărbat.

Era bărbat, dar avea lactație

Ken Baker s-a născut în sânul unei familii perfect normale și a avut parte de o copilărie obișnuită. La 14 ani, corpul său a început să dea primele semne de schimbare. Asemenea tuturor băieților adolescenți, Ken s-a înălțat, a pierdut câteva kilograme și vocea i s-a îngroșat. Tot perfect normale au fost și crizele hormonale, pe care toți adolescenții le manifestă. Acesta a avut chiar și o iubită timp de câteva luni.

Însă, la un moment dat, ceva s-a schimbat. Libido-ul lui era din ce în ce mai scăzut, iar relațiile cui persoanele de sex opus inexistente. A ajuns la facultate și a început să-și pună semne de întrebare referitoare la sănătatea și organismul său. La 27 de ani, a avut un nou șoc: avea lactație.

Ce i-au spus medicii

Când a văzut că a început să aibă lactație, asemenea femeilor însărcinate, Ken s-a adresat specialiștilor. Așa a aflat că avea o tumoare, numită prolactinom, care măsura 3 centimetri. Aceasta era poziționată pe creier, în zona glandei pitulare, cea care este responsabilă pentru secretarea hormonilor care au cel mai important rol în maturizarea și controlarea lactației la femei.

Odată extrasă tumoarea, pubertatea i-a revenit. Organismul său s-a ajustat în timp, iar lucrurile au revenit la normal. În prezent, Ken Baker are 49 de ani, are doi copii și o carieră de succes la postul de televiziune E!. Și-a transformat povestea traumatizantă a vieții într-un „bestseller”, pe care cititorii se bat la raft.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini