Redactia.ro
Home » Știri » E disperare mare! Detaliul care contează ACUM în anunțurile de închiriere a locuințelor din București

E disperare mare! Detaliul care contează ACUM în anunțurile de închiriere a locuințelor din București

Nu se mai închiriază locuințe așa de ușor în București dacă nu au centrală proprie. După experiența trăită de mulți fără apă caldă și căldură, mai ales că se apropie vremea urâtă, viitorii chiriași nu mai acceptă locuințe fără centrală de apartament.

Prețurile locuințelor au explodat

În Capitală, cu greu găsești o garsonieră decentă într-o zonă la periferia Bucureștiului la prețul de 200 de euro. Apartamentele de 2 camere depășesc lejer 350-400 de euro, într-o zonă mărginașă. Cei care doresc să închiereze o garsonieră în centrul sau în zona de Nord trebuie să scoată cel puțin 400 de euro, iar un apartament cu două camere sare de 650 de euro cu toate dotările necesare.

Avariile din ultimii ani au lăsat locuitorii din Capitală fără apă caldă și căldură

Bucureștenii s-au plâns în repetate rânduri că au ajuns mai rău ca înainte de Revoluție și nu au apă caldă și căldură, în pofida faptului că facturile explodează iarna. Primarul Gabriela Firea a promis că situația va fi rezolvată treptat, însă până ca acest lucru să se întâmple, cei care închiriază locuințe vor să se asigure că nu întâmpine probleme.

 

RADET București anunță când va da drumul la căldură. Temperatura așteptată 4-6 grade Celsius

RADET București a anunțat într-un comunicat de presă că este pregătită tehnic pentru pornirea furnizării agentului termic pentru încălzire. Însă, trebuie decisă temperatura medie zilnică între orele 20.00-06.00. Potrivit RADET, temperaturile așteptate în București sunt de 4-6 grade Celsius.

Potrivit prevederilor legale, sezonul de încălzire pentru consumatorii de tip urban va începe în funcție de condițiile meteo, când acestea se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018. Astfel, agentul termic pentru încălzire se va furniza după trei zile consecutive, când temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici„, anunță RADET București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: