Redactia.ro
Home » Stil de viață » E fost campion la box, general în rezervă, dar trăiește cu oamenii străzii. Virgil Frizeru` l-a spălat, tuns și îmbrăcat, iar acum nea Vasile e de nerecunoscut VIDEO

E fost campion la box, general în rezervă, dar trăiește cu oamenii străzii. Virgil Frizeru` l-a spălat, tuns și îmbrăcat, iar acum nea Vasile e de nerecunoscut VIDEO

Iată un fost campion la box, general în rezervă, dar care trăiește cu oamenii străzii! Virgil Frizeru` l-a spălat, tuns și îmbrăcat, iar acum nea Vasile e de nerecunoscut.

Virgil, salvatorul oamenilor nevoiași

Virgil, frizerul fotbaliștilor români precum Junior Morais, Ianis Hagi, Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Ionuț Vînă, a ales să-şi dedice o bună parte din timp pentru a întinde o mână de ajutor nevoiașilor, mai exact oamenilor străzii. Acesta îi tunde, îmbracă și chiar le oferă bani pentru a se putea bucura din nou de frumusețea vieții. Virgil are 27 de ani și practică acest job de peste 10 ani de zile. Acesta este activ pe toate rețelele sociale, unde postează videoclipuri din salonul lui „Virgil The Barber”, atât cu clienții lui, cât și cu cei pe care îi ajută. Acesta a strâns pe TikTok peste 758.3K de urmăritori și peste 11.3M de like-uri la videoclipurile lui.

Iată povestea emoționantă de viață a lui Vasile, un campion la box și general de armată, de 92 de ani, care își duce ultimii ani din viață pe străzi! Virgil, frizerul fotbaliștilor români, l-a spălat, tuns, îmbrăcat și încălțat în salonul lui.

Povestea emoționantă de viață a unui campion la box și general de armată, de 92 de ani, care își duce ultimii ani din viață pe străzi

În ultimele videoclipuri în care s-a dedicat unei cauze de ajutorare, urmăritorii lui Virgil l-au cunoscut pe Vasile Moise, un bătrânel de 92 de ani care a fost o legendă a sportului. Iată ce poveste de viață impresionantă are acesta!

„ Ați vrea să vă fac o tunsoare gratuită din partea mea, să vă tund, să vă aranjez barba?”, l-a întrebat Virgil.

„Aș vrea cum să nu, dar să nu las aici cățelușa!”, i-a răspuns bătrânelul care avea să impresioneze o țară întreagă!

„O luăm și pe ea”, l-a asigurat Virgil.

„Nici nu știi cu cine vorbești sau câți ani am! Am fost 12 ani, cel mai bun boxer din Norvegia. Îmi dădeam pensia la copii abandonați. Eu nu am nimic și nu cerșesc”, l-a introdus bătrânelul pe frizer în povestea lui de viață.

Virgil l-a luat cu ei și pe un băiețel care susține că bătrânul este un om bun și a dorit să țină cățelușa în brațe cât timp se va tunde nea Vasile Moise. Copilul a povestit că îl știe de 2 ani și că doarme într-o rulotă amplasată pe stradă, dar este de treabă și trece des pe lângă el.

„Am slăbit 32 de kg, nu am băut în viața mea. Am făcut acum 92 de ani”, a mai pobestit Vasile Moise.

„Arătați de 65 de ani”, îi spune Virgil în timp ce îl aranjează pe scaunul din frizeria lui.

În timp ce-l tundea Vasile Moise a povestit cele mai inedite momente din cei 92 de ani din viața lui:

„M-a ținut sportul și credința. Dacă Dumnezeu vrea să mă mai iubească și ține la mine. 3 ani am fost general, am stat în tranșee. Am suferit, dar mai supraviețuiesc. Atât am avut, un glonț, atâta în rest n-am avut nimic.

Ia să călcați și voi pe urmele mele și vedeți ce pățiți când îmbătrâniți. Bunica a trăit 99 de ani, părinții mei câte 89 de ani. Eu i-am îngropat pe toți de bătrânețe. Spune Sfânta Scriptură că omul trebuie să aibă o inimă veselă! Dacă ai o inimă veselă n-ai să îmbătrânești și nu o să ai mari suferințe în viață”. 

„Bun sfat ați spus”, îl aprobă Virgil.

@virgilthebarber Omul străzii✂️❤️ 92 ani ,domnul Vasile Moise este un om special,unul dintre cei mai intelepti si amuzanti oameni pe care i am cunoscut, mai mare dragul este sa petreci timp cu el. #virgilthebarber #verohairshop #homless ♬ Get You The Moon – Kina

Bătrânelul și-a dat pensia de 27 de milioane copiilor neajutorați

Bătrânelul a povestit ce s-a întâmplat cu pensia lui de sportiv și general pe care o avea în urmă cu câțiva ani. Acesta a preferat să-i ajute pe cei neajutorați și să aducă binele pe Pământ cu banii de la stat:

„Dumnezeu ți-a dat minte, înțelepciune, dar folosește-o! Pensia de 27 de milioane de la stat, din sport, am dat-o cu ani în urmă. Cred că aveam 40 și ceva acum dacă o păstram eu. Am dat-o la copiii cu dizabilități și abandonați”. 

„Foarte frumos”, se emoționează tânărul frizer.

„Aveam și o dubă. Am donat-o la azilul de bătrâni că nu aveau cu ce să le ducă medicamente, dar pe mine Dumnezeu nu mă lasă flămând, nu mă lasă să am nevoie de ceva. Mă ajută. Așa a vrut Dumnezeu: Dacă tu dai, dacă tu ai dat atâtica eu îți dau mai mult! Dacă îi ceri lui Tata din Ceruri ajutor vei fi ajutat și vei birui. Vei birui numai cu el”, completează nea Vasile. 

@virgilthebarber Omul strazii ✂️❤️ Partea 2 , domnul Moise are 92 de ani si este foarte intelept si amuzant, este genul de persoana cu care iti face placere sa petreci timp si sa il ai in preajma 🙏🏻 #virgilthebarber #verohairshop #homless ♬ Get You The Moon – Kina

În ce condiții trăește Vasile Moise

Bătrânelul, Vasile Moise, i-a povestit lui Virgil că doarme într-o rulotă, mare, imensă vis-à-vis de locul de unde l-a luat:

„Mi-au spart-o golanii de 4 ori, dar nu-i problemă. Domnul să le poarte de grijă. Dacă îmi cereau le dădeam. Au spart-o chiar de ziua mea, de Sf Vasile. Fură că așa sunt învățați. Ce să le fac eu? Pot ajuta un om teoretic și verbal, minte nu pot să-i dau”. 

„Vă place cum v-am aranjat?”, îl întreabă Virgil spre finalul videoclipului.

„Parcă sunt mai tânăr cu 40 de ani. Am 2 ceasuri. Nu le folosesc pe amîndouă, doar pe ăsta văd. Pe ăsta vreau să vi-l dau cadou pentru gest. M-ați aranjat, spălat, îmbrăcat, încălțat. N-am cuvinte. Te rog să-l primești cadou”

„Apreciez mult și are valoare mare pentru mine”, spune Virgil după insistențele bătrânului, deoarece nu voia s-i ia ceasul, dar nu a putut să-l refuze.

„Cum arată barba asta? A om sau a boschetar? Vă mulțumesc din toată inima. La judecata de apoi veți fi răsplătit”, concluzionează bătrânelul.

@virgilthebarber Omul strazii ❤️✂️ Moise, 92 de ani , un caracter superb , un om intelept de la care am avut ce sa invat si de care m-am indragostit.Cu siguranta o sa il mai caut si o sa il vizitez. #virgilthebarber #verohairshop #homless ♬ Get You The Moon – Kina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: