Redactia.ro
Home » Știri » E oficial! Ianis Hagi revine pe terenul de fotbal! Va avea un salariu mult mai mic la noua echipă

E oficial! Ianis Hagi revine pe terenul de fotbal! Va avea un salariu mult mai mic la noua echipă

Ianis Hagi, în vârstă de 25 de ani, revine pe teren! El a semnat un nou contract cu Glasgow Rangers. Fiul lui Hagi și conducerea clubului scoțian au bătut palma pentru un nou contract. La noua echipă, internaționalul român va avea un salariu mult mai mic. 

Ianis Hagi a semnat iar cu Glasgow Rangers

Ianis Hagi se întoarce pe teren! El a bătut palma pentru un nou contract cu cei de la Glasgow Rangers. Internaționalul român avea 99 de meciuri oficiale jucate pentru Glasgow Rangers și, când ajungea la 100, salariul i se mărea automat cu 7.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit unei clauze din angajament.

Acum, nu mai există respectiva clauză și este prevăzut un salariu mai mic pentru Ianis Hagi, unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști ai lui Glasgow Rangers. Rapid și FCSB l-au vrut pe Ianis Hagi în vară, dar internaționalul român nu a luat, însă, în calcul o revenire în România.

A stat o perioadă departe de teren

Ianis Hagi a avut parte de o perioadă lungă de recuperare după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de un an la partida dintre Rangers și Stirling, din Cupa Scoției. Atunci, internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept și a fost nevoit să ajungă pe masa de operații.

„Este doar o parte a procesului. Trebuie doar să accepți că ai fost indisponibil mult timp și fotbalul nu este ușor. În ultima vreme, au existat atât de multe tipuri de accidentări grave. M-am uitat în jur la alții care au avut același lucru ca și mine. Întotdeauna a fost nevoie de 10, 15 sau 20 de meciuri până când au început să joace constant în echipă.

Mă străduiesc, desigur. Aceasta este mentalitatea mea, să o fac cât mai curând posibil. Dar, în același timp, trebuie să fiu realist fiind accidentat un an. Deci poate că durează 10 jocuri, poate 20, nu știu. Am văzut alți jucători indisponibili timp de o lună, două luni, trei luni și au avut probleme în timpul primelor lor jocuri. Nu vreau să fiu prea dur cu mine, dar sunt un tip care se străduiește mereu să devină mai bun”, le-a transmis Ianis Hagi celor de la Rangers, în 2023.

Jurnaliștii scoțieni, despre întoarcerea la Rangers

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii scoțieni de la Ibrox News susțineau că Ianis Hagi ar putea chiar să continue la Rangers. Lucru pe care l-a și făcut între timp.

„Internaționalul român a impresionat în echipa B, deși nivelul fotbalului poate fi pus sub semnul întrebării. Dacă s-ar putea ajunge la acord între toate părțile, nu există niciun motiv evident pentru care Hagi nu ar trebui să joace săptămână de săptămână pentru Rangers, mai ales dacă dorește să rămână la Glasgow”, scrie sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: