Redactia.ro
Home » Știri » Ea a fost iubita lui Liviu Dragnea, înainte de Irina Tănase? Cine l-a dat de gol pe fostul lider PSD: „Că erai căsătorit, nu contează…”

Ea a fost iubita lui Liviu Dragnea, înainte de Irina Tănase? Cine l-a dat de gol pe fostul lider PSD: „Că erai căsătorit, nu contează…”

GALERIE FOTO (5)

Înainte să fie cu Irina Tănase, Liviu Dragnea ar fi avut-o în viața sa pe Cătălina Ștefănescu, fosta asistentă despre care s-a vorbit că este “iubita lui Dragnea care știa rusește, că a făcut studii la Moscova”.

Chiar fostul premier Victor Ponta l-a dat de gol pe Liviu Dragnea, în urmă cu ceva ani. Ponta a susţinut că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl bătea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI, „că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“.

Iubita lui Liviu Dragnea, înainte de Irina Tănase. Cine l-a dat de gol

La aceea vreme, iubita invocată de Victor Ponta ar fi fost Cătălina Ştefănescu, pe care Liviu Dragnea a propulsat-o în Parlament în 2012, când ea avea doar 24 de ani.

„Îmi aduc aminte că tu il băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( că erai căsatorit, nu contează, ca tu eşti cu «familia tradiţională») şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Victor Ponta pe Facebook, după ce Liviu Dragnea l-a făcut securist.

Cătălina Ştefănescu a fost deputat PSD de Teleorman între 2012-2016, fiind cel mai tânăr parlamentar ales în istoria României, la numai 24 de ani. Potrivit CV-ul de pe site-ul Camerei Deputaţilor, postat în 2012, Cătălina Ştefănescu a absolvit Institutul Puskin din Moscova.

Înainte de apariția în peisaj a iubitei Irina Tănase, Cătălina Ștefănescu se bucura de mare succes alături de Liviu Dragnea. În prezent, se pare că a ajuns chiar departe, la Bruxelles.

SMS-urile dintre Liviu Dragnea și Cătălina Ștefănescu

În 2013, în presă au apărut niste SMS-uri dintre Liviu Dragnea și Cătălina Ștefănescu. Se pare că cei doi vorbeau extrem de relaxat unul cu celălalt. Chiar s-ar fi putut spune că se înțelegeau din priviri.

Prezenți la alegerile PSD Vâlcea, jurnaliștii au surprins în imagini un schimb de mesaje între Cătălina Ștefănescu și o persoană salvată în agendă APL. Conversația a stârnit atât amuzament, cât și indignare la aceea vreme.

”Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom și Jerry”, a scris Cătălina.

”Sigur, la ce se întâmplă este exact ce ne lipsește”, i-a răspuns interlocutorul.

”Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marți o declarație”, a continuat Cătălina Ștefănescu.

Și chiar dacă tânăra a negat că ar fi vorbit prin mesaje cu nimeni altul decât Liviu Dragnea, chiar fostul șef PSD a dat-o de gol că nu a fost tocmai sinceră.

”I-am spus că poate să fie un demers oricând. Eu am înțeles de ce vrea ea să facă lucrul ăsta. Pentru că a constatat că perioadele de declarații politice din Parlament, în care parlamentarii fac declarații politice, nu-i ascultă nimeni. Și a zis, dom’le, aș face un discurs despre Tom și Jerry, se prinde cineva?”, a explicat Liviu Dragnea, la vremea aceea.

Cătălina Ștefănescu și Dan Șova, despărțire înainte de nuntă

S-a mai vorbit și despre povestea de iubire dintre Cătălina Ștefănescu și Dan Șova, un alt nume celebru pe scena politică pentru problemele cu legea. Ar fi urmat să se căsătorească, însă despărțirea a venit chiar înainte de nuntă, în 2017.

Cătălina Ștefănescu ar fi fost în cărți pentru un loc de europarlamentar PSD, dar numele ei a dispărut în ultimul moment de pe lista de propuneri. Se spune că modificarea ar fi venit chiar de la Irina Tănase, cea care nu a îndrăgit-o prea tare pe asistenta lui Liviu Dragnea.

În cele din urmă, Cătălina Ștefănescu ar fi ajuns la Bruxelles. Dar de această dată, ar fi în calitate de asistentă a europarlamentarului Călin Teheș (PNTCD). Acolo “iubita lui Dragnea care știe rusește” ar câștiga un salariu de circa 1.800 de euro pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: