Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ea are 61 de ani, el 24 de ani și se pregătesc să devină părinți. Quran și Cheryl formează unul dintre cele mai controversate cupluri

Ea are 61 de ani, el 24 de ani și se pregătesc să devină părinți. Quran și Cheryl formează unul dintre cele mai controversate cupluri

GALERIE FOTO (6) Ea are 61 de ani, el 24 de ani și se pregătesc să devină părinți

Ea are 61 de ani, el 24 de ani și se pregătesc să devină părinți. Se spune că dragoste nu are vârstă. Ei bine, este și cazul lui Quran și Cheryl care își trăiesc iubirea, în ciuda acuzațiilor dure venit din partea oamenilor. Între cei doi există o diferență de vârstă de 37 de ani. 

Ea are 61 de ani, el 24 de ani și se pregătesc să devină părinți. Quran și Cheryl formează unul dintre cele mai controversate cupluri

Când vine vorba de dragoste, vârsta nu contează. Povestea de iubire a dintre Quran și Cheryl a atras atenția a milioane de oameni. Quran, în vârstă de 24 de ani este căsătorit cu Cheryl McCain, în vârstă de 61 de ani. Cei doi s-au întâlnit în perioada când Quran avea 15 ani, dar atunci nu au existat sentimente romantice între ei. Ei bine, până anul trecut. Deși există o diferență de 37 de ani între ei, Quran și Cheryl nu au ținut cont de gura lumii și s-au căsătorit. Cuplul postează regulat clipuri video pe contul comun de TikTok, oferindu-le internauților o perspectivă asupra vieții lor.

Cheryl are copii, iar Quran este mai tânăr decât ei, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea. Acum au relație neconvențională, dar Cheryl și tânărul de 24 de ani au și un cont pe OnlyFans, acolo unde pozează în ipostaze provocatoare împreună. “Chiar dacă e o diferență de vârstă considerabilă, nu ne gândim niciodată la asta pentru că Cheryl are un suflet tânăr. Cred că cea mai mare greșeală e ca lumea să creadă că mă folosesc de ea sau că aștept să fiu trecut în testament”, a spus Quran.

De cealaltă parte, Cheryl se declară fericită alături de soțul ei.“E diferit, e minunat, e foarte atent cu mine și cred că asta se datorează faptului că e mai tânăr decât mine. N-aș fi putut avea aceeași relație cu nimeni altcineva. E foarte sensibil și nu am avut până acum pe cineva așa. Ceilalți erau mereu nervoși, iar el e sensibil în sensul bun pentru că îmi arată că îi pasă”., a spus și Cheryl.

Cei doi vor să devină părinți

Cuplul s-a căsătorit în 2021, iar acum sunt hotărâti să devină părinți. Cei doi au declarat că viața lor sexuală este fantastică și au o chimie foarte bună, dar preferă să adopte un copil sau să apeleze la ajutorul unei mame surogat. Contul de TikTok al lui Quran are peste 826.000 de urmăritori și peste 13 milioane de aprecieri.

Cheryl și Quran s-au întâlnit la restaurantul fiului lui Cheryl. Quran lucra acolo, iar după ce și-a dat demisia, cei doi nu s-au mai văzut ani de zile. Anul trecut în noiembrie, s-a întâmplat la tânărul de 24 de ani să intre în magazinul în care femeia era casieriță și s-au recunoscut. Așa și-au dat seama că sunt îndrăgostiți. “Ne-am conectat la nivel spiritual. Nu contează în ce situații suntem puși. Reușim să ne conectăm de câte ori suntem împreună”, spune Quran.

Cheryl a recunoscut că nu se gândea vreodată că va avea o relație cu Quran, dar legătura pe care o au este extrem de puternică. “Este o legătură între el și mine la care nu m-am gândit și nu am crezut că o să fim împreună. E o persoană minunată”, a completat Cheryl.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: