Redactia.ro
Home » Monden » Ea e fiica secretă a Prințesei Lia! Tânăra și-a dat mama în judecată și nu vrea să mai audă de ea. Ce s-a întâmplat

Ea e fiica secretă a Prințesei Lia! Tânăra și-a dat mama în judecată și nu vrea să mai audă de ea. Ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (5)

Despre fiul rezultat din mariajul cu Prințul Paul se știe deja, însă puțini erau la curent cu faptul că acesta n-a fost primul copil al Prințesei Lia. Soția românului mai are o fiică, în vârstă de 46 de ani, care trăiește peste Ocean și pe care n-a mai văzut-o de ani buni.

Ea e fiica secretă a Prințesei Lia

În afară de Carol Ferdinand, Prințesa Lia mai are un copil. E vorba despre Melia, în vârstă de 46 de ani, provenită din mariajul cu avocatul american Melvin Belli. Aceasta trăiește în America, acolo unde s-a și născut, și nu și-a mai văzut mama de ani buni.

Motivul? O ceartă puternică, iscată la moartea tatălui tinerei, avocatul Melvin Belli. Pesemne, acesta i-ar fi lăsat fiicei sale o sumă frumușică pentru a-și continua studiile, însă Prințesa Lia și i-ar fi însușit. Drept consecință, în 1998, Melia și-a dat mama în judecată pentru a-i recupera pe cei 90.000 de dolari lăsați moștenire de tatăl său.

La acea vreme, Prințesa Lia nu s-a prezentat la proces și a spus că e ocupată cu îndatoriri diplomatice. “Lia si sotul sau sunt momentan implicati in eforturi diplomatice cu privire la razboiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanta majora pentru ei si ea isi va duce la bun sfarsit datoriile diplomatice inainte de a se ocupa de acest proces ”, a transmis ea prin avocat.

Melia e căsătorită cu un indian, iar mama sa n-a fost invitată la nuntă

Conflictul dintre cele două n-a fost niciodată aplanat, așa că Prințesa Lia nu a fost nicicând invitată la nunta fiicei sale. Melia și-a unit destinele cu alesul său, într-o ceremonie specifică indienilor, în San Francisco, iar mama sa nu a primit invitația la nuntă.

Despre Melia se mai știe și că a urmat o facultate de artă și arhitectură, iar în 2009 a obținut un doctorat în arhitectură orientală. Totodată, tânăra devenise profesor la Universitatea din Arlington, Texas.

Se bănuiește că Melia nu și-a întâlnit niciodată fratele și nu se știe dacă a mai vorbit în ultimii ani cu mama sa. Cert e că Melia nu a fost niciodată în România, țara în care mama sa a locuit în ultimii douăzeci de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: