Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ea este cea mai bătrână mamă din lume! A născut un băiețel la 70 de ani

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! A născut un băiețel la 70 de ani

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! A născut un băiețel la 70 de ani

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! Femeia a reușit să nască un băiețel perfect sănătos la vârsta de 70 de ani. Iată cum a reușit!

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! A născut un băiețel la 70 de ani

Jivunben Rabari, în vârstă de 70 de ani, și soțul ei Maldhari, în vârstă de 75 de ani, au încercat să facă un copil timp de 40 de ani, iar luna aceasta, grație fertilizării in vitro, fiul lor a venit pe lume. Cuplul, originar dintr-un mic sat, Mora, din Gujurat, India, este căsătorit de 45 de ani.

Jivunben spune că nu are un act de identitate pentru a-și dovedi vârsta, dar mărturisește că are 70 de ani, ceea ce o face cea mai bătrână mamă din lume la primul copil.

”Când a venit la noi, i-am spus că nu poate avea copii la vârsta aceasta înaintată, dar a insistat. A spus că și alți membri ai familiei au făcut asta. Este unul dintre cele mai rare cazuri de care știu”, a declarat Dr Naresh Bhanushali.

Pentru că majoritatea femeilor intră la menopauză între 50 și 60 de ani, șansele ca o femeie să rămână însărcinată la 70 de ani sunt, practic, nule.

Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei

Povestea Adrianei Iliescu a devenit cunoscută întregii țări după ce a apelat la o bancă de donatori pentru a rămâne însărcinată. Acum, când fiica ei a devenit o adolescentă în toată firea, a vrut să afle adevărul despre tatăl ei.

Cea mai bătrână mamă din România a considerat că a venit momentul ca fata ei să afle cum a fost concepută, de fapt, așa că a ales să îi explice Elizei faptul că nu va putea să își cunoască niciodată tatăl. Vestea a creat dezamăgire în sufletul copilei, acest subiect fiind unul destul de sensibil și de dureros pentru ea. Adolescenta chiar a izbucnit în lacrimi și i-a pus mamei sale un milion de întrebări, dar a trebuit să accepte situația.

”Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, au povestit apropiați ai Adrianei pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: