Redactia.ro
Home » Știri » Vă amintiți de Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România? Iată ce face fiica ei acum

Vă amintiți de Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România? Iată ce face fiica ei acum

Adriana Iliescu si fiica ei, Eliza

Adriana Iliescu este femeia care în anul 2005 a uimit pe toată lumea când decis să aducă pe lume un copil, la vârsta de 67 de ani. Ea a apelat la fertilizarea in vitro, din cauza vârstei înaintate și odată ce a reușit să rămână însărcinată a devenit cea mai bătrână mamă din țară. Iată ce face fiica ei, Eliza, în prezent.

Vă amintiți de Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România? Iată ce face fiica ei acum

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, tocmai ce a terminat clasa a XI-a, iar la anul va da Bacalaureatul. Adolescenta este foarte eminentă, drept dovadă notele de zece pe care le are, a dezvăluit mama sa. Pe viitor, Eliza vrea să urmeze două facultăți și să aibă o carieră în învățământ, asemeni mamei sale.

„Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta. Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”, a declarat Adriana Iliescu, pentru playtech.ro.

Eliza știe cum a fost adusă pe lume. Cum a reacționat când a aflat

Totodată, Eliza Iliescu a aflat că a fost adusă pe lume prin fertilizare in vitro, iar atunci când a aflat că nu se știe nimic despre tatăl ei, fetița nu a avut o reacție pozitivă, ci a început să plângă și să pună întrebări.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”,au spus apropiați ai Adrianei Iliescu.

După ce Adriana Iliescu nu va mai fi pe lume, fata va rămâne în grija nașului său, Bogdan Marinescu, medicul ginecolog care a ajutat la nașterea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: