Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei! ”A fost dureros”

Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei! ”A fost dureros”

GALERIE FOTO (3) Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei! ”A fost dureros”

Fiica celei mai bătrâne mame din România a aflat adevărul despre tatăl ei, pe care nu l-a cunscut niciodată. Femeia a fost nevoită să-i explice modul în care a fost adusă pe lume. 

Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei

Povestea Adrianei Iliescu a devenit cunoscută întregii țări după ce a apelat la o bancă de donatori pentru a rămâne însărcinată. Acum, când fiica ei a devenit o adolescentă în toată firea, a vrut să afle adevărul despre tatăl ei.

Cea mai bătrână mamă din România a considerat că a venit momentul ca fata ei să afle cum a fost concepută, de fapt, așa că a ales să îi explice Elizei faptul că nu va putea să își cunoască niciodată tatăl. Vestea a creat dezamăgire în sufletul copilei, acest subiect fiind unul destul de sensibil și de dureros pentru ea. Adolescenta chiar a izbucnit în lacrimi și i-a pus mamei sale un milion de întrebări, dar a trebuit să accepte situația.

Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei! ”A fost dureros”

”Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, au povestit apropiați ai Adrianei pentru playtech.ro.

Morivul pentru care Adriana Ilieascu a vrut să devină mamă așa de târziu

Acum, Adriana Iliescu are vârsta de 83 de ani și și-a păstrat titlul de cea mai bătrână mamă din România. Aceasta a fost foarte fericită când Eliza a venit pe lume și, de-a lungul timpului, s-a ocupat îndeaproape de ea, căutând să îi ofere o educație exemplară. Și a reușit ce și-a propus, asta pentru că fiica sa, elevă acum în clasa a noua, are rezultate excelente la învățătură, dar o ajută și pe mama ei la treburile casnice, când nu este ocupată cu școala.

Cea mai bătrână mamă din România i-a spus adevărul fiice sale despre cine este tatăl ei! ”A fost dureros”

”Fata termină acum clasa a XI-a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta. Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hăinuțele”, a declarat Adriana Iliescu pentru aceeași sursă.

Puțină lume știe că Eliza ar fi trebuit să aibă o soră geamănă, dar aceasta nu a supraviețuit. Astfel, mama sa a decis să îi pună și numele Bogdana, pentru că așa ar fi trebuit să se numească cea de-a doua fată, dacă ar fi fost în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: